Crimă din gelozie Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 56 Vizualizări

Crimă din gelozie

Erzsebet S., de 43 ani, din oraşul Sovata, judeţul Mureş a fost găsită decedată în locuinţa sa, în seara zilei de sâmbătă, 20 ianuarie. Alertată, Poliţia Mureş, a trimis la faţa locului o echipă operativă, pentru a demara cercetările. Echipa condusă de procurorul criminalist de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş, a stabilit, după primele cercetări, faptul că în aceeaşi zi, între orele 15,00 – 20,00, în locuinţa femeii şi a concubinului acesteia, Andras K. de 46 ani, a avut loc un conflict spontan pe fondul consumului de alcool, geloziei bărbatului şi a infidelităţii concubinei.
În aceste împrejurări bărbatul i-a aplicat concubinei sale mai multe lovituri cu pumnii, picioarele şi cu o bucată de lemn peste corp şi cap. În urma leziunilor traumatice suferite victima a decedat. "Moartea a fost una violentă, nu a fost una naturală. În urma efectuării autopsiei s-a constatat faptul că victima a decedat în urma unui politraumatism mecanic, provocat prin loviri multiple. Din câte ne-am dat noi seama, bărbatul a lovit-o pe concubina lui, încălţat. Testul de alcoolemie efectuat, a scos în evidenţă faptul că victima consumase într-adevăr băuturi alcoolice, iar în momentul producerii evenimentului era în stare de ebrietate, alcoolemia sa fiind de 1,60 g/mie", a precizat Hecser Laszlo, directorul IML Mureş. Tribunalul Mureş a dispus arestarea preventivă a făptaşului, pe timp de 29 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de omor. (S.S.)

"Cei doi locuiau împreună de vreo şase ani, într-o fostă vilă din Sovata. În ultima vreme au început să consume alcool. El o bănuia că îl înşală, chiar spune că a prins-o odată cu unul în pat. Vineri după-masă, după ce au consumat ceva băuturi alcoolice, s-au certat din nou, pe aceeaşi temă. El a luat un par şi a bătut-o până a decedat. Bărbatul şi-a recunoscut fapta, iar momentan este în arest pentru 29 de zile."
Dan Olteanu, procuror
în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE