Demisii falsificate la Ruşii Munţi Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 60 Vizualizări

Demisii falsificate la Ruşii Munţi

Lanţul demisiilor din PNL Mureş a fost completat săptămâna trecută de o ultimă verigă, cea de la Ruşii Munţi. Preşedintele organizaţiei, Dumitru Bălan, împreună cu soţia, şi-au dat şi ei demisia. Ba mai mult, au făcut cereri de demisie şi altor membri. "Noi am mers pe urma acelor demisii şi am aflat că de fapt acei oameni nici măcar nu ştiau că au demisionat din partid. Bălan a semnat în fals un număr de 15 demisii", a precizat Teodor Giurgea, consilier judeţean PNL.
La întâlnirea organizată sâmbătă seara la Consiliul Local din Ruşii Munţi s-a hotărât numirea lui Puskas Leon în funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei locale. Acesta va ocupa funcţia până în data de 18 februarie, când sunt planificate alegeri. Cei care au articipat la şedinţa de sâmbătă, spun că Bălan, constrâns de Antonie, a cerut demisiile tuturor membrilor de partid, pentru a desfiinţa organizaţia din Ruşii Munţi. "A venit Bălan la mine să-mi ceară demisia. Mi-a explicat că Antonie i-a cerut să-şi dea demisia pentru că partidul nu l-a susţinut în probleme personale", a precizat unul din membri partidului. Cu toate că fostul preşedinte Bălan a falsificat semnăturile a 15 persoane, liberalii spun că nu pot şi nici nu vor lua nici o măsură împotriva lui. (S.S.)

Antonie a înfiinţat o serie de organizaţii locale când era la PNL. Pe criterii de gaz, de rudenie, de prietenie. Acum, când el şi-a dat demisia, vrea să distrugă toate organizaţiile respective.
Teodor Giurgea

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE