Anul viitor jucăm în Ligă! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 50 Vizualizări

Anul viitor jucăm în Ligă!

3164_anul.gifPunct ochit, punct lovit pentru echipa de handbal feminin Sport Club Mureşul Târgu Mureş care în calitate de organizatoare şi gazdă a turneului Memorialul Antrenorilor de săptămâna trecută şi-a trecut în cont trei victorii din tot atâtea posibile. Deşi adversarele nu au reprezentat obstacole greu de trecut, cele trei jocuri au reprezentat pentru conducera echipei tot atâtea oportunităţi de a vedea echipa la treabă şi de a observa eventualele lipsuri. Cum începutul returului campionatului Diviziei A se apropie cu paşi repezi (primul meci oficial al anului disputându-se ieri, în cadrul Cupei României, în compania Rulmentului Braşov, rezultatul partidei neparvenindu-ne până la închiderea ediţiei), l-am rugat pe preşedintele clubului, Rad Teodor să ne răspundă la câteva întrebări.

* Rep.: Cu ce impresii aţi rămas după acest turneu ?
R.T.: O impresie cât de cât bună, nu extraordinar de bună. Mai avem încă nişte lipsuri pe care le-am văzut şi pe care urmează să le corectăm. Turneul a fost util din acest punct de vedere, pentru că am putut să ne dăm seama ce ne lipseşte din joc.
* Rep.: Ce aţi remarcat în mod special?
R.T.: Problema noastră cea mai mare o reprezintă lipsa interului stânga. Tot aşteptăm să explodeze fiica mea, Sidonia Rad, dar deocamdată federaţia nu îi dă voie să joace.
* Rep.: La ce v-aţi gândit când aţi aflat că în cadrul Cupei României vă va fi adversară liderul Campionatului Naţional, Rulmentul Braşov? O partidă interesantă măcar prin prisma faptului că vă puteţi da seama asupra diferenţei de valoare care vă separă deocamdată de marile echipe de la noi.
R.T.: Într-adevăr aşa este. Am avut emoţii mari, vă spun deschis, căci este vorba de formaţia cea mai în formă din România la momentul actual. Ne-am pregătit în aşa fel încât să debutăm cu dreptul. Chiar dacă ar fi să pierdem, ne-am spus înaintea meciului, măcar să o facem în mod onorabil, cu conştiinţa celui care ştie că şi-a făcut treaba până la capăt.
* Rep.: Vine returul. Cu ce gânduri porniţi în luptă?
* R.T.: Nici nu se discută. Normal, promovarea pe prima scenă!
* Rep.: Şanse reale?
R.T.: Şanse foarte mari.
* Rep.: Ce ne puteţi spune despre arbitraj?
R.T.: Problema cea mai gravă este că de multe ori întâmpinăm arbitraje gen "Timişoara", unde pur şi simplu ne-au furat victoria. Nu are rost să rememorăm lucrurile, sperăm ca asemenea fapte să nu se mai repete în retur. Noi nu cerem să ne favorizeze cineva, dar nici să nu ne strice munca de luni de zile. Fetele noastre se pregătesc exemplar, şi ar fi nedrept ca cineva să le batjocorească astfel.
* Rep.: Ce le promiteţi spectatorilor din Târgu Mureş?
R.T.: Le promit să stea liniştiţi căci la anul vom juca în Ligă. Doresc din toată inima ca şi dânşii să promită că vor fi alături de noi.
A consemnat D.T.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE