Conservator vs. Publicitate Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Conservator vs. Publicitate

3266_mureseni.gifAna Manciu are 23 de ani şi este în ultimul an la Conservatorul din Cluj-Napoca. Încă din şcoala generală ea a fost atrasă de muzică, în special de vioară şi pian. "Mi-a plăcut foarte mult muzica. Am cântat foarte mult în corul şcolii când eram în generală, aşa că mama s-a hotărât că ar fi bine să iau lecţii de vioară şi de pian. Mă trag dintr-o familie de artişti, aşa că nu mi-a fost greu deloc să studiez portativul şi să am şi înclinaţie spre aşa ceva", spune Ana.
Pe lângă faptul că studiază vioara şi pianul, Ana s-a înscris, în toamna anului trecut la o şcoală particulară, tot în Cluj-Napoca, unde studiază arta fotografică şi fotografia publicitară.
Mare devoratoare de reclamă, Ana visează ca într-o bună zi să aibă propria ei agenţie de publicitate.
În prezent tânăra violonistă lucrează pentru o companie de research. "Sunt o fire foarte activă şi nu-mi place deloc să stau şi să lenevesc. În plus, îmi place independenţa financiară, aşa că, lucrez pentru a avea bani de buzunar şi de benzină", spune Ana. Una din dorinţe ar fi fost să reuşească să îşi deschidă un magazin de haine, moda fiind una din pasiunile ei. "Mă fascinează hainele, nu-mi place ideea de a intra în magazin şi a cumpăra ceea ce deja este şi se poartă. Prefer hainele din străinătate, chiar şi second, dar care să fie unice, măcar pe străzile din oraş", mărturiseşte tânăra. În acest sens, Ana este şi o creatoare. Chiar dacă îşi cumpără ceva, de puţine ori acel lucru rămâne aşa. Ana îl supune unor serii de modificări, îl împodobeşte cu accesorii, până în momentul în care devine ceea ce ea şi-a dorit sau şi-a imaginat.
Pe lângă muzică şi vestimentaţie, Anei îi plac foarte mult călătoriile, natura, plimbările la munte. "Nu-mi prea place frigul, dar ador zăpada. Nu refuz niciodată o plimbare prin parc, pe malul lacului sau un weekend la munte. Natura mă linişteşte, mă inspiră şi mă ajută să creez", mărturiseşte Ana.

Sorina SZAKACS

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE