Candidat la titlu, nu la primarie Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 36 Vizualizări

Candidat la titlu, nu la primarie

11244_beloni.gifIn timp ce unii politicieni mureseni incearca sa agite apele electorale cu o fantezista candidatura a antrenorului Ladislau Boloni la sefia primariei Targu-Mures, tehnicianul muresean ataca titlul cu echipa pe care o antreneaza, Al Jazira (Emiratele Arabe Unite). Cu sanse mari de reusita.
La finele lui 2007, chiar în ultima zi, antrenorul Ladislau Boloni a câstigat cu echipa sa de club, Al Jazira (Emiratele Arabe Unite) cea de-a 23-a editie a Cupei Campionilor Golfului, dupa ce a dispus în finala dupa executarea penalty-urilor, de fosta detinatoare a trofeului, Al Ittifag (Arabia Saudita).
În partida tur, Al Ittifag s-a impus cu scorul de 2-0, însa echipa pregatita de Boloni a reusit sa recupereze diferenta, cel de-al doilea gol fiind marcat în minutul 95 de catre Abdul Salam Jumaa. În prelungiri, Al Jazira si-a majorat diferenta, scorul devenind 3-0. Al Ittifag a reusit sa înscrie golul care a dus partida la loviturile de departajare în ultimul minut de joc, dupa o greseala a portarului Ali Khaseef.
Regulamentul competitiei prevede ca, în caz de egalitate, golurile marcate în deplasare sa nu valoreze dublu, odata cu intrarea în prelungiri. Al Jazira s-a impus cu scorul de 7-6 la penalty-uri, dupa executarea a câte noua lovituri de departajare.
Delegatia saudita a refuzat, la început, sa participe la executarea loviturilor de departajare, considerând ca golul marcat în prelungiri ar fi trebuit considerat dublu, deoarece a fost înscris pe terenul adversarilor.
In ianuarie, echipa lui Laci Boloni a continuat sa joace bine. În ultima restanta echipa lui a învins acasa (1-0) pe Al Dhafra si s-a apropiat astfel la un punct de prima clasata, Al Shabab Dubai. Astfel, tehnicianul muresean este bine pozitionat in cursa pentru titlu.
In alta ordine de idei, Boloni isi suna din cand in cand prietenii din Targu-Mures, carora le-a marturist ca ii e dor de casa si ca nu prea are cu cine sa vorbeasca in Emirate, in afara de cei cu care lucreaza la club.
Este posibil ca fostul jucator al echipei ASA sa vina la Targu-Mures in primavara acestui an. Cum momentul va coincide cu campania electorala pentru alegerile locale, Laci va putea avea un cuvant greu de spus in sprijinul sau in defovoarea vreunui candidat.

Florin MARCEL

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE