Promovarea în Liga a III-a Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 49 Vizualizări

Promovarea în Liga a III-a

Echipa de fotbal ASO Miercurea Nirajului, activeaza în Liga a IV-a unde ocupa locul întâi în clasament la încheierea primei manse a campionatului, care cuprinde meciurile tur-retur.
Elevii antrenorului Constantin Lungu se pregatesc intens pentru cea de-a doua mansa, în vederea promovarii în Liga a II-a de fotbal. ,,Am început pregatirile în data de 14 ianuarie, anul curent, cu un program de antrenament zilnic, de luni pâna vineri. Avem în vedere disputarea unor meciuri de verificare cu Mobila Sovata, Trans-Sil Târgu-Mures si Gaz Metan Târgu-Mures, echipa ai carei juniori D si E sunt pregatiti de mine", a declarat antrenorul echipei ASO Miercurea Nirajului, Constantin Lungu.
La Miercurea Niraj activeaza un lot tânar cu o medie de vârsta ce nu depaseste 23 de ani. ,,În ce priveste îmbunatatirea lotului, pot spune ca am adus la echipa cinci jucatori, urmând sa mai achizitionez si altii, dupa încheierea transferurilor din Liga a III-a. Avem un obiectiv precis, si anume pastrarea pozitiei în clasament, ceea ce duce la barajul pentru promovarea în Liga a II-a, având tot sprijinul financiar din partea Primariei din Miercurea Niraj", conchide Constantin Lungu.
În vederea îndeplinirii obiectivului propus, echipa ASO Miercurea Nirajului va avea de luptat pentru câstigarea punctelor cu 3 echipe, si anume Gaz Metan Danes, CS Iernut, respectiv Muresul Rusii Munti. Campionatul se va relua în data de 8 martie, iar în primul meci ASO Miercurea Nirajului va întâlni pe teren propriu formatia Avântul Mihesul de Câmpie.

Clasament, Divizia D
Poz. Echipa M. V. E. Î. Goluri P.
1. ASO Miercurea Nirajului 12 8 1 3 32 – 15 25
2. Gaz Metan Danes 12 8 1 3 38 – 28 25
3. CS Iernut 12 7 0 5 21 – 14 21
4. Muresul Rusii Munti 12 6 1 5 21 – 22 19
5. Viitorul Târnaneni 12 3 3 6 24 – 37 12
6. Muresul Ludus 12 2 2 8 22 – 35 8
7. Avântul Mihesul de Câmpie 12 2 2 8 16 – 31 8

Sorin CRACIUN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE