Ploaie de goluri Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Ploaie de goluri

Etapa a XIV-a a ligii întâi la futsal a programat luni, 11 februarie, în Sala Sporturilor, partida dintre Cityus Târgu-Mures si United Galati. Târgumuresenii au obtinut o victorie clara cu scorul de 10-2, la pauza 6-0. Golurile gazdelor au fost reusite de: Kacso (min. 11, 24), Paulo Faria (min. 17, 20, 29 – 6 metri, 30), Szombat (min. 14, 16), A. Almasan (min. 17) si Nuno Miguel (min.31). Arthur Melo a început partida cu: Carlao – Kacso, Popescu, Novac si Balint.
Fara semne de îndoiala
În primele 11 minute, ambele echipe au ratat ocazii importante, cu un plus pentru târgumureseni. Apoi, în ultimele 9 minute, Cityus a punctat de nu mai putin de 6 ori. Gheata a fost sparta de Kacso Endre, care a împins mingea în poarta, de pe linia portii, cu corpul. Galatenii au "cazut" psihic si au mai primit alte 5 goluri, doua fiind opera lui Szombat, care a evoluat dupa principiul "dupa o ratare imensa vine un gol dintr-o pozitie aproape imposibila". În partea a doua a meciului, târgumuresenii au continuat evolutia excelenta, seria de goluri în poarta lui Tanasila fiind întrerupta în minutul 28, de doua reusite ale galatenilor. Scor final, Cityus – United Galati 10-2. Partida a fost arbitrata de trioul Robert Ghioane, Marius Nastase si Emil Ganea.
,,A fost un meci bun pentru noi, pot spune ca a fost chiar mai usor decât ne asteptam. Toti jucatori au pus în practica indicatiile mele si în principiu jocul usor ni l-am creat noi. În acest moment sunt fericit ca am urcat pe locul patru în clasament, ceea ce este o satisfactie foarte mare pentru mine. Am câstigat la un scor ce nu lasa semne de îndoiala", a declarat antrenorul echipei Cityus Târgu-Mures, Arthur Melo.
Mai sus în clasament
În urma acestei victorii, Cityus a revenit pe locul al patrulea al clasamentului, cu 21 de puncte. De mentionat ca, în derbyul campionatului, ACS Odorheiul Secuiesc a învins pe CIP Deva cu 2-1. Situatia în ierarhia primei divizii este destul de complicata. Daca primele trei locuri par a fi acontate, lupta pentru celelalte patru locuri este acerba, diferenta între formatii fiind de un singur punct. În urmatoarea etapa, târgumuresenii vor juca în deplasare la Miercurea Ciuc. Partida se va disputa luni, 18 februarie, de la ora 18. Pâna atunci, sâmbata, 16 februarie, de la ora 13.00, Sala Sporturilor va gazdui meciul de liga secunda dintre Cityus II Târgu-Mures si Real Craiova, un adevarat derby al seriei, în care se întâlnesc primele 2 clasate.

Clasament, Liga 1 de futsal
1. ACS Odorheiul Secuiesc, 39 puncte
2. CIP Deva, 35 puncte
3. Futsal Craiova, 32 puncte
4. Cityus Târgu-Mures, 21 puncte
5. Futsal Resita, 21 puncte
6. Moldocor Pt. Neamt, 21 puncte
7. Poli. Timisoara, puncte20

Sorin CRaCIUN
sorin@zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE