Tir cu arcul: Aur şi argint la Cupa Federației Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 330 Vizualizări

Tir cu arcul: Aur şi argint la Cupa Federației

Arcaşii de la CSM Târgu Mureș au început sezonul intern outdoor în Bucureşti, unde au participat la Cupa Federației Outdoor, competiție organizată de Federația Română de Tir cu Arcul.

La concursul organizat pe stadionul Olimpia, CSM Târgu Mureş a fost reprezentat de către 5 sportivi: Tamás Móréh la categoria Recurve masculin U21, Codrin Salcă la categoria Compound masculin U18, Fecioru Ilinca la categoria Recurve feminin senioare şi Şerban Răchită, respectiv Sándor Kacsó, ambii la categoria Compound seniori.

Tamás, Ilinca şi Şerban – trioul de aur

Primii doi au câştigat clar competiţia la categoria lor, după ce s-au calificat detașat de pe prima poziție şi şi-au menţinut acest statut până la final. Salcă Codrin s-a clasat pe locul 2 in calificări şi a câștigat medalia de argint.

Șerban Răchită s-a calificat de pe locul 1 şi a avansat direct în sferturile de finală unde a câștigat meciul împotriva sportivului Marius Milcu cu scorul de 138-137. În semifinală l-a întâlnit pe Vlad Teodor de la CSM Bacău şi a câștigat meciul mult mai clar, cu scorul de 145-137.

Potrivit CSM Târgu Mureș, în finală, Şerban a reușit să-şi adjudece primul loc după ce l-a învins pe Judea Mirel de la SCM Deva cu scorul de 147-143.

Sándor Kacsó s-a calificat de pe poziția 13 şi apoi a pierdut în optimi împotriva lui Vlad Teodor de la CSM Bacău, cu scorul de 132-143.

Aur şi la echipe Compound

Potrivit aceleiași surse, Răchită, Kacsó şi Salcă au reușit să urce pe prima treaptă a podiumului la echipe seniori.

„Aceștia s-au calificat de pe locul 3, dar au reușit să termine pe primul loc după două meciuri foarte puternice, unde sportivii au dat tot ce au putut şi s-au sincronizat excelent. În primul meci i-au învins pe sportivii de la Steaua București cu scorul de 226-215, iar apoi, în finala de aur au reuşit să câştige în faţa celor de la Aktiv București cu 224-210”, se precizează pe pagina CSM.

Aceasta a fost prima competiție din sezonul outdoor şi sportivii noștri sunt mulțumiți de rezultate, iar pe lângă medalii vin acasă cu experiența în plus pentru a face modificările necesare în tehnică şi echipament pentru a avea rezultate ţi mai bune.

(D.C.)

Sursa foto: csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari







Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE