Abonamentele gratuite, eliberate din autobuzul Siletina Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 167 Vizualizări

Abonamentele gratuite, eliberate din autobuzul Siletina

p_7_1_21.jpg
23.000 de pensionari mureseni, cu varsta de peste 55 de ani, sunt asteptati zilele acestea la punctele de vanzare ale Siletina, in vederea ridicarii abonamentelor gratuite pe mijloacele de transport comun ale SC Transport Local SA-SC Siletina Impex SRL.

Pentru a evita supraaglomerarea de la punctele de vanzare ale abonamentelor, conducerea societatii Siletina a decis amplasarea unui autobuz in statia din Piata Teatrului, facilitand astfel distributia abonamentelor gratuite ale pensionarilor care, erau nevoiti in trecut sa stea  la coada ore in sir. Autobuzul a fost amplasat, ieri si va fi prezent in acelasi loc pana la sfarsitul lunii ianuarie, daca va creste fluxul de pensionari la ghisee. ”Cam pe la ora 10.00 a fost amplasat aici, dar cat va fi, nu se stie. Daca o sa fie aglomeratie mare la ghisee, noi vom fi aici”, a spus Dorina Cotrut, taxator. Doua taxatoare lucreaza la acest punct de vanzare al abonamentelor, iar treaba merge struna.

Caldura si scaune… in asteptarea abonamentelor
Daca la ghiseu pensionarii stau ore in sir, chiar si in picioare, aici tratatia este total diferita. In nici cinci minute, taxatoarele preiau actele de la pensionari si le inmaneaza nepretuitul abonament, cu care timp de un an de zile, pot circula gratuit pe toate liniile din oras. Pana ce formalitatile sunt gata,  unii dintre pensionari asteapta cuminti pe scaune. “Scopul amplasarii autobusului a fost ca lumea sa nu mai stea la coada la ghiseu. In total sunt asteptati 23.000 de pensionari, iar pana la ora actuala am acordat deja 200 de abonamente gratuite”, a mai spus taxatoarea.
Pentru a beneficia de noile abonamente, pensionarii trebuie sa se prezinte cu legitimatia personalizata, buletinul de identitate original si copie xerox, cuponul de pensie de pe luna decembrie, in original si copie xerox si, bineinteles suma modica de 3 lei, “valoarea hartiei de abonament”, potrivit spuselor taxatoarelor. In cazul in care pensionarii cu varsta de peste 55 de ani, nu detin legitimatie de calatorie, pot solicita acest document la chioscurile de abonamente din oras, avand asupra lor un cupon de pensie din luna decembrie 2008 sau ianuarie 2009 original si copie, buletinul de identitate si o poza recenta, format ¾.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE