Ce parere aveti despre serviciile Inspectoratului Judetean de Politie Mures? Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 23 Vizualizări

Ce parere aveti despre serviciile Inspectoratului Judetean de Politie Mures?

poza_1_73.jpg1. Silviu, pensionar:
„Sa stiti ca nu prea am apelat la ei dar cred ca sunt destul de bune in general. O problema cred ca este faptul ca sunt prea multi politisti pe functii si ar cam trebuii facuta o restructurare de posturi acolo unde sunt prea multe si suplimentate acolo unde sunt prea putini.”

2. Levente Szacaci, sef de raion:
“Eu niciodata nu am fost nevoit din fericire sa apelez la serviciile lor, pentru ca stiu sa ma apar si cunosc zonele rau famate. Odata am fost furat in maxi-taxi de un hot dar nu am depus plangere la politie pentru ca oricum nu ar fi avut cum sa il mai prinda pe faptas, nu se rezolva nimic si cine mi-ar fi dat bani inapoi politia?”
   
3. Livia Marc, muzeograf:
“In general am o parere buna, dar nu pot sa imi exprim o parere concreta pentru ca nu am fost furata niciodata si nu stiu cat de operativi sunt. Odata eram pe punctual de a apela la un politist in gara, pentru ca o persoana dubiousa a incercat sa isi bage mana in buzunarul meu, dar nu a reusit tipul asa ca am renuntat.”

4. Ani, eleva la Liceul Economic:
“Nu am fost nevoita sa apelez la politie inca, dar daca as simtii ca imi este pusa viata in pericol vreodata as apela cu siguranta la serviicile lor. In general majoritatea politistilor par pregatiti professional, intelegatori si gata sa intervina daca un cetatean nevinovat este in pericol.” 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE