FC Municipal îsi întocmeste dosarul de licenta Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 25 Vizualizări

FC Municipal îsi întocmeste dosarul de licenta

p_16_2_12.jpgConducerea clubului de fotbal de liga secunda, FCM Târgu-Mures a început întocmirea dosarului pentru licenta de liga 1. Acest lucru a devenit necesar, dupa ce echipa a reusit un parcurs de exceptie în turul campionatului, terminând pe locul 3 în serie, iar conform regulamentului primelor cinci clasate din fiecare serie le-au fost solicitate dosare de licentiere.
Desigur acest lucru nu este obligatoriu, dar în cazul în care echipa pe teren reuseste promovarea, nu poate participa în liga 1, daca nu are licenta.
Vlad Amariei, purtatorul de cuvânt a clubului ne-a spus, ca termenul de predare a dosarului voluminos este de 31 martie, iar întocmirea acestuia este în grafic. Nu trece nicio zi ne-a mai precizat, ca la stadionul FCM sa nu se execute diferite lucrari, care vizeaza încadrarea în cerintele ligii 1, cum ar fi amenajarea tribunei media, a tribunei VIP, parcarilor, sau toaletelor corespunzatoare, separat pentru barbati si femei.
Exista desigur posibilitatea ca formatia sa nu reuseasca promovarea sau unele dintre cerinte sa nu poata fi îndeplinite din diferite motive (mai ales financiare), dar toate îmbunatatirile efectuate vor ramâne.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE