Ei sunt cei mai buni sportivi din “orasul viorilor”! Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 95 Vizualizări

Ei sunt cei mai buni sportivi din “orasul viorilor”!

p_9_16.jpgCasa de Cultura “George Enescu” din Reghin a fost gazda primei Gale a Sportului Reghinean, sâmbata, 17 ianuarie. Gala a fost organizata de Asociatia Fotbal Municipal Reghin si Clubul Sportiv “Campionul” în parteneriat cu Primaria si Consiliul Municipal Reghin. Au fost premiati 43 de sportivi nominalizati pe trei sectiuni: cei mai buni sportivi ai anului 2008, veteranii generatiei de aur si sportivi premiati post-mortem. Tot în cadrul galei au fost premiate cu diplome de onoare un numar de 12 firme din municipiu care au sustinut sportul de performanta si tinerii sportivi. Invitatii speciali au fost deputatul PSD Vasile Gliga – presedintele Asociatiei Judetene de Dans Sportiv si al Federatiei de Dans Sportiv din România si Marioara Bârsan – directoarea Directiei Judetene de Sport Mures, iar moderatorul evenimentului a fost crainicul Constantin Ghenoiu.

„Acest titlu de cel mai bun junior din municipiu e un mic pas înainte care sper ca ma va stimula sa ma realizez în viitor ca sportiv.”
Danut Sorlea, fotbal juniori, Avântul Reghin

„Va multumesc ca monitorizati activitatea mea, sper sa auziti numai de bine de mine în continuare, de la an la an.”
Lorand Dezsi, fotbal copii, CSS Reghin

„Faptul ca sunt campion judetean ma face sa cred ca pot, vreau si ca trebuie sa devin mai puternic la urmatoarea gala.”
Valentin Luca, lupte libere, CSS Reghin

„Sunt onorat ca rezultatele mele fac cinste Reghinului si ca am avut ocazia sa întâlnesc tineri care îsi sacrifica timpul pentru sport si veterani ai sportului care au fost adevarati ambasadori ai Reghinului ani la rând.”
Anton Teodor, sah, CSS Târgu-Mures

„Regret ca ma retrag dupa 16 ani, dar nu pun armele jos pentru ca voi continua ca antrenor cu grupe de copii.”
Sorin Halatiu, fotbal, Avântul Reghin

“Am emotii ca la înaintea începerii unui meci de box pentru Diploma de Merit pe care mi-a acordat-o municipalitatea. Am boxat 190 de meciuri din care am câstigat 160 si am antrenat sute de tineri care au vrut sa devina boxeri. Multumesc ca nu ne-ati uitat.”
Nicolae Moldovan, box, Clubul Vointa

„Multumim organizatorilor pentru aprecieri, multumim parintilor si antrenorilor nostri si nu în ultimul rând domnului Vasile Gliga pentru sprijinul acordat.”
Cristian Tomsa si Andreea Suciu, dans sportiv, Dansul Viorilor Reghin

„Multumesc organizatorilor pentru premiu. E o surpriza si sunt încântata ca am urcat pe scena împreuna cu tatal meu caruia tin sa îi multumesc multumesc pentru pentru ca este tatal si totodata antrenorul meu.”
Adriana Boga, arte martiale, CS Master Karate

„Sper sa devina o traditie aceasta gala a sportului reghinean pentru ca avem tineri cu rezultate deosebite care merita promovati.”
Horatiu Forgaci, culturism, club Sebastiano

„Multumesc Reghin, mi-ati facut o surpriza extraordinara, ma bucur ca în sfârsit ati reusit sa strângeti valorile sportului în aceeasi sala dupa ani de zile.”
Razvan Moldovan, baschet, Old Boy

“Diploma Meritul Sportiv pentru întreaga mea activitate ma emotioneaza si sunt bucuros ca munca si eforturile mele au hranit atâtia cititori ani la rând. Am încercat întotdeauna sa îmi fac datoria cum stiu mai bine.”
Laszlo Fogorasi, fotoreporter sportiv
                                    

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE