Excursie la Luxembourg pentru cei mai precauti internauti Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 32 Vizualizări

Excursie la Luxembourg pentru cei mai precauti internauti

p_4_2_22.jpgCopiii si tinerii cu vârsta cuprinsa între 6 si 19 ani sunt invitati sa participe la competitia nationala cu  tema “Familia mea Internauta” organizata cu ocazia Zilei Sigurantei pe Internet.
Cu ocazia celei de a sasea editii a Zilei Sigurantei pe Internet, care va avea loc pe 10 februarie, copii si tinerii vor avea ocazia sa participe la doua concursuri: unul la nivel national si celalalt la nivel european. Ziua Sigurantei pe Internet este un eveniment de anvergura europeana, desfasurându-se anual sub egida retelei europene “INSAFE” – European Safer Internet Network. „Competitia nationala este organizata de catre consortiul Sigur.info, format din organizatia Salvati Copiii România, Positive Media si Focus – Centrul Român pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual, având ca scop dezvoltarea proiectului “Sigur.info” destinat navigarii în siguranta pe Internet a copiilor.
Obiectivul principal al concursului este constientizarea de catre copii si tineri, dar si de catre parinti, a pericolelor navigarii nesupravegheate pe Internet. Astfel, copiii si tinerii între 6 si 19 ani sunt invitati sa participe cu proiecte multimedia în care sa ilustreze relatia copii – parinti vizavi de utilizarea în siguranta a Internetului în familie”, a declarat George Roman, director de program în cadrul organizatiei Salvati Copiii
Data limita de trimitere a proiectelor este 5 februarie, la adresa de mail george_roman@salvaticopiii.ro, câstigatorii concursului urmând sa fie premiati în data de 10 februarie.

Concursul european „Cine stie câstiga” este adresat copiilor cu vârste între 10 si 15 ani. Concurentii sunt invitati sa raspunda la întrebari din domenii variate, cum ar fi: cultura, geografie, istorie, mijloacele de comunicare moderne si, desigur, siguranta pe Internet. Câstigatorii vor fi invitati la Luxembourg, pe data de 10 februarie, la festivitatea Zilei Sigurantei pe Internet 2009. Regulamentul complet al celor doua competitii, sfaturi privind realizarea proiectelor, precum si modul de înscriere si trimitere a lucrarilor, sunt publicate pe site-ul Sigur.info, la sectiunea „Ziua Sigurantei pe Internet” 2009.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE