Mircea Prozan a iesit cu bine din pana de curent Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 221 Vizualizări

Mircea Prozan a iesit cu bine din pana de curent

p_3_2_33.jpgElevii Liceului Pedagogic « Mihai Eminescu » din Târgu-Mures au comemorat vineri personalitatea patronului spiritual al scolii, în cadrul unui spectacol intitulat « Trecut-au anii », organizat în sala de spectacole a Teatrului National din Târgu-Mures.
Desi a debutat cu stângul, datorita unei pene de curent produsa în momentul discursului directorului liceului Mircea Prozan, evenimentul a continuat cu lansarea cartii « Monografia Liceului Pedagogic » de Pantelimon Cioata si Aurel Chertes, moment urmat de alte doua lansari si anume revista scolii intitulata « Clipa cea repede », coordonata de Daniela Matache si Anuarul scolii 2007-2007, lucrare coordonata de Szilaghy Andras. « S-a vazut la pana de curent ca elevii liceului nostru sunt foarte bine pregatiti pentru ca în acele momente dificile am avut o comunicare foarte buna, bazata pe respect, în conditiile în care situatia putea oricând sa iasa de sub control. Fara sa exagerez, sunt foarte multumit de modul în care au decurs activitatile si consider ca am dovedit ca suntem printre primele licee cu profil pedagogic din România. Dealtfel, am fost felicitat pentru organizare de delegatiile din Republica Moldova si Ungaria, motiv pentru care tin sa multumesc întreagii echipe care s-a implicat în organizarea Zilelor Colegiului », a declarat Mircea Prozan.

Numarul 1 din tara pentru Liceul Pedagogic, obiectivul lui ProzanDin program nu au lipsit momente artistice sustinute de elevi si o festivitate de premiere a celor mai merituosi elevi, care au primit diplome de excelenta. Evenimentul a fost organizat în cadrul Zilelor Liceului Pedagogic, care a sarbatorit 32 de ani de existenta si care, în viziunea directorului Mircea Prozan îsi propune sa devina cea mai buna unitate de învatamânt din domeniul pedagogiei din tara. « Îmi doresc sa fac din Liceul Pedagogic cea mai buna scoala de profil din România, indiferent daca vom primi sau nu fonduri de la autoritati. scoala trebuie sa fie ca o a doua casa pentru elevi, motiv pentru care vom lucra la îmbunatatirea ambientului si chiar la securitatea copiilor. De asemenea, veti vedea ca vom avea spatii verzi ca la Versailles. Pe plan educational, obiectivul prioritar al liceului este obtinerea de performante scolare. Vrem sa avem cât mai multi olimpici si medii cât mai mari la examenul de bacalaureat si la admiterea în facultati », a încheiat Mircea Prozan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE