CS Transilvania, una calda si trei reci Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 58 Vizualizări

CS Transilvania, una calda si trei reci

p_8_1_19.jpg
In perioada 15-18 ianuarie, s-au desfasurat primele patru etape ale primului turneu al divizionarelor A de handbal feminin. Grupa B, din care fac parte cele doua reprezentante din Targu-Mures, CS Transilvania si CS Muresul, s-a reunit la Resita. Conform reglementarilor Federatiei Romane de Handbal, primele patide a turneului se desfasoara la prima clasata a seriei, aceasta fiind Universitatea Resita. Urmatoarele trei partide ale primului turneu, care se va desfasura la mijlocul lunii februarie, urmeaza sa fie gazduite de ocupanta locului secund, in prezent aceasta fiind SCM Craiova.
In prima etapa s-au confruntat cele doua echipe muresene intre ele, castig de cauza avand echipa mai experimentata, CS Muresul, scor 42-30. ”A fost cel mai slab joc al nostru. Dupa acel meci, fetele noastre au evoluat din ce in ce mai bine. Cu o echipa mai putin experimentata, am reusit sa facem fata unor echipe mult mai bine cotate, chiar daca in final am cedat”, a afirmat Iosif Bukaresti, antrenorul principal al echipei. In cea de-a doua partida, au fost intrecute de ocupanta locului trei al clasamentului, HC Milostars Drobeta Turnu-Severin, scor 29-24, dupa un joc echilibrat pana spre finalul lui.

Crestere de la meci la meci
Sambata handbalistele de la Transilvania au reusit sa se impuna in fata ultimei clasate a seriei, Dolchimex Caracal, cu 39-32. Aceasta victorie a dat un nou suflu si incredere echipei antrenate de Bukaresti si Liana Costea. In ultima zi ele au facut fata mai bine de jumatate de meci mult mai experimentatei Universitatea Timisoara. Tanara echipa mureseana n-a reusit insa sa reziste, cedand in final cu 31-22, dupa ce la pauza rezultatul era egal, 12-12.
Dupa aceste rezultate, CS Transilvania se afla pe locul sase, cu trei victorii si opt infrangeri, avand de suportat si o penalizare de doua puncte pentru nerespectarea cerintelor de varsta. Un fapt interesant de remarcat este acela ca daca in majoritatea disciplinelor se pune accent pe promovarea tineretului, aici se sanctioneaza tocmai echipele care se bazeaza mai mult pe tineret. ”Noi credem ca din editia viitoare, junioarele de azi isi vor demonstra clasa si vor dovedi ca nu am muncit degeaba cu ele”, este de parere Doru Pascan, presedintele CS Transilvania.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE