Muresul lupta doar pentru locul trei Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 113 Vizualizări

Muresul lupta doar pentru locul trei

Deoarece primul turneu al diviziei A la handbal feminin s-a incheiat aproape de inchiderea editiei, ieri au fost publicate doar rezultatele. Le reaminitim: CS Muresul Targu-Mures: 42-30 cu Transilvania, 32-20 cu Viitorul Medias, 33-41 cu SCM Craiova si 32-36 cu Universitatea Resita. Revenim cu mai multe informatii, acum la incheierea turneului.
Daca echipa fanion a handbalului muresean oferea satisfactii in urma cu ani, acum oferea amatorilor acestei discipline iluzia unei reveniri. Cu atat mai mult cu cat apareau doua formatii inscrise in campionatul diviziei A. Dupa primele doua etape Muresul avea doua victorii, urmand sa infrunte principalele rivale, formatiile din Craiova si Resita. In prima dintre cele doua partide muresencele au cedat la opt goluri, ultima partida, cea de duminica a trezit un mare interes. In fata unei sali pline, intr-un meci transmis in direct de un post de televiziune local, Muresul a cedat intr-un final tensionat in fata gazdelor, desi au condus mare parte din intalnire, chiar la o diferenta de cinci goluri. “Daca in meciul cu SCM Craiova am fost dezavantajati de arbitraj, la cel cu Resita am fost de-a dreptul batjocoriti. S-au dictat doua eliminari cu cartonas rosu cu mare usurinta, fiind eliminate Sidonia Rad si Georgeta Ciobanu, jucatoare importante. In ultimele minute s-a facut tot ce s-a putut impotriva noastra, numai sa nu putem castiga partida”, a declarat Teodor Rad, presedintele CS Muresul. Cu toate acestea, portarita Farkas Noemi a avut o evolutie remarcabila. Au mai fost apreciate evolutiile jucatoarelor Mirabela Criclevit, Mihaela Sandu, precum si a celorlate portarite ale lotului, Dana Pupu si Szabo Gabriela, care este considerata o mare speranta.
Dupa acest turneu, sansele echipei in lupta pentru promovare s-au diminuat considerabil. Lidera seriei, echipa din Resita s-a distantat la noua puncte, iar ocupanta locului secund, formatia din Craiova are sase puncte in fata CS Muresul si avantajul terenului propriu in turneul urmator, de la mijlocul lunii februarie. ”Daca in aceasta editie sansele noastre de promovare sunt compromise, anul viitor fetele se vor mai maturiza, avem multe jucatoare valoroase si speram sa avem parte si de arbitraje corecte. In acest moment consider ca arbitrajul romanesc este sub orice critica”, a completat Teodor Rad.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE