Suporteri de diamant pentru BC Mures Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 37 Vizualizări

Suporteri de diamant pentru BC Mures

p_8_1_21.jpg
Conducerea divizionarei A de baschet masculin, BC Mures, a gasit o medoda inedita de a sprijini bugetul auster din retur. Presedintele gruparii, Szalkai Jozsef, îi invita pe muresenii iubitori de baschet din Târgu Mures, cu dare de mâna, sa devina suporteri de diamant, aur sau argint. Cu alte cuvinte, suporteri de onoare. Cu beneficii, dar si cu obligatii. Sa fii suporter de diamant înseamna sa sprijini clubul cu 5000 de lei, statutul de suporter de aur costa 2500 de lei, iar suporterii de argint sprijina clubul în acest sezon cu câte 500 de lei.
La capitolul benficii, în afara de onoarea de a deveni sustinator real al echipei, suporterii vor primi din partea clubului dreptul de acces în zona VIP, un tricou al echipei inscriptionat cu numele posesorului, posibilitatea deplasarii cu echipa la meciurile de afara, insigna cu BCM si alte obiecte promotionale cu însemnele gruparii. Toti suporterii de onoare apar pe un panou special amenajat si amplasat la Sala Sporturilor.
Galeria suporterilor de onoare BC Mures cu prinde deja 6 nume de diamant: deputatul Borbely Laszlo si oamenii de afaceri: Virgil Mailat, Cornel Lungu, Elena Grec, Emil Morariu si Alexandru Rusu.
Presedintele clubului, Szalkai Jozsef, a motivat aceasta initiativa:
„Este vorba de o onoare reciproca. Clubul are onoarea sa de a primi sprijin din partea unor oameni deosebiti, care de altfel, au ajutat baschetul muresean în permamanenta, iar aceste persoane au onoarea de a face parte activ din rândurile celor care vor ca acest fenoment frumos, numit BC Mures, sa contiue. Este o idee care, iata, ne-a adus deja un sprijin serios într-o situatie dificila. Sper ca si alti mureseni inimosi sa li se alature celor care sunt deja pe panoul de onoare al clubului.”
„Am raspuns acestei intiative pentru ca iubesc baschetul si acest oras. BC Mures este un fenomen, un lucru frumos de care beneficiaza acest oras. Iar acum este un moment extrem de dificil, asa ca pentru orice muresean care vrea sa aiba parte de spectacolul facut de BC Mures este momentul oportun sa ajute”, a spus Cornel Lungu, unul dintre „diamantele” echipei.
Initiativa presedintelui gruparii muresene vine într-un moment extrem de delicat. Clubul a pierdut o parte dintre sponsori, din cauza problemelor economice care macina multe firme din România. Conducerea clubului spera ca eforturile facute acum vor ajuta echipa sa termine acest campionat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE