Gunoierii ii cer lui Terbea protocol Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Gunoierii ii cer lui Terbea protocol

p_5_1_cap_01.jpgSindicatul Liber din SC Salubriserv SA va recurge la declansarea grevei generale, in cazul in care patronul societatii Sorin Terbea nu va negocia Contractul colectiv de munca la nivelul unitatii.
Sindicatul Liber din SC Salubriserv SA se afla in negocieri cu patronul societatii in vederea negocierii Contractului colectiv de munca la nivelul unitatii. Presedintele sindicatului Fodor Francisc s-a aratat indignat deoarece la concilierea conflictului de interese ce a avut loc la Directia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Mures, patronul societatii nu si-a facut simtita prezenta. ”Este vorba de negocierea contractului colectiv de munca pentru 378 de angajati, un contract care a durat patru ani, iar acum, patronul societatii nu s-a prezentat la conciliere. Ulterior, am vorbit cu dansul si mi-a spus ca ma va suna in cursul zilei de astazi sa vedem ce a decis. Mai astept pana maine cand voi semna procesul verbal”, a declarat Fodor Francisc, presedintele Sindicatului Liber din SC Salubriserv SA.

“Sunt curios sa vad ce vor cere angajatii”
Potrivit patronului societatii, omul de afaceri Sorin Terbea, intalnirea cu reprezentantii sindicatului ar fi avut loc in alta locatie. ”Trebuia sa ma intalnesc cu sindicalistii intr-un loc, dar acestia nu au mai venit. Am aflat pe urma ca era vorba de alta locatie, dupa ora 11.00, de care eu nu am luat cunostinta. A fost o mica neintelegere dar se va rezolva. Sunt curios sa vad ce vor cere de aceasta data angajatii in contractul colectiv de munca”, a precizat Sorin Terbea. In cazul in care situatia nu se va remedia, Sindicatul Liber din SC Salubriserv va urma pasii legali pentru declansarea grevei generale. “S-au prezentat astazi liderii de sindicat ai SC Salubriserv, problema fiind ca angajatorul nu a initiat negocierea contractului colectiv de munca. Dar am convingerea ca se vor negocia pana la urma. In caz contrar, potrivit legii, in orice moment se poate declansa greva, daca nu se va ajunge la puncte commune”, a subliniat Maria Gyorfi directorul DMSSF Mures.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE