Partiile de schii din judet asteapta ninsoarea Comunitare
  • admin
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

Partiile de schii din judet asteapta ninsoarea

Sovata, stratul de zapada:15 cm
În ciuda temperaturilor ridicate din ultimele zile, pârtiile de schi si sanie din judet sunt pregatite pentru amatorii sporturilor de iarna. Statiunea Sovata, aflata la 60 de km de municipiul Targu Mures, dispune de doua pârtii de schi si sanie. Pârtia principala, Alunis avand lungimea de 1.100 de metri este de dificultate medie este sdestinata adultilor. Pârtia Alunis 2 cu  o lungime de 300 de metri este recomandata începatorilor si copiilor. Stratul de zapada este de 15 cm, dar nu se schiaza, potrivit datelor din 15 ianuarie.
Informatii pentru teleschi puteti obtine la telefon 0744 621 517 sau 0265 570 551.
Praid, stratul de zapada: 5 cm
Tarifele pentru telescuan 5 lei urcarea pentru adulti, 3 lei pentru copii. teledschil la urcare costa cat un bilet de autobus: 1,5 lei.
 La opt km de Sovata se afla statiunea Praid, la o altitudine de 1200 de m. Stratul de zapada nici aici nu depasesete 5 cm, deci nu se schiaza. Partia de la Bogdan I este de 600 de m, Bogdan II de 400 de m lungime si de dificultate usoara, urcarea este asigurata pe teleschi. Cazarea se face la Cabana Bogdan, care dispune de opt camere, centrala termica1 proprie, sala de mese si bucatarie complet echipata, tv si bar. Informatii pentru teleschi si cabana puteti obtine sunand la nuamrul de telefon 0731 730 049.
Platoul Cornesti
Partia multifunctionala de la Platoul Cornesti din Targu Murescu o lungime de 300 de metri este destinat amatorilor de schi, sanie si tubing, adica aluneacrea pe colaci gonflabili de cauciuc ce se pot inchirira la fata locului, cu un leu bucata. Partia este prevazuta cu o rampa de lansare suprainaltata pentru cresterea vitezei si este destinata copiilor. Telesania are menirea de a usursa urcarea pentru cei mici si o tura costa deasemenea 1 leu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE