Delta Security Târgu-Mures în carti pentru paza UM 01545 Brasov Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 196 Vizualizări

Delta Security Târgu-Mures în carti pentru paza UM 01545 Brasov

Firma de paza Delta Security SRL din Târgu-Mures se afla în carti pentru obtinerea unui contract care are ca obiect prestarea unor servicii de paza si interventie la obiectivele militare apartinând Unitatii Militare 01545 din Brasov.
Potrivit anuntului de atribuire publicat ieri pe site-ul www.licitatiepublica.ro, operatorul economic caruia i-a fost atribuit contractul în valoare de 1.040.500 lei, fara TVA, este firma Ultra Security SRL din Brasov. Alaturi de aceasta, au mai fost selectate doua societati de paza, ROTW Guard Security din comuna Greaca si Delta Security SRL din Târgu-Mures, care chiar daca au pierdut în fata brasovenilor vor avea dreptul ca la sfârsitul anului 2010, respectiv 2011, sa depuna o noua oferta de pret pentru anul urmator. „Practic, nu am câstigat nimic, deoarece contractul pe acest an a fost atribuit firmei din Brasov. Au fost selectate însa trei societati de paza, printre care si a noastra, care la sfârsitul anului 2010 au dreptul sa depuna o noua oferta de pret. Întrucât contractul este pe o perioada de trei ani, vom putea depune o noua oferta si la sfârsitul lui 2011”, a declarat Ion Sergiu Petan, administratorul firmei Delta Security SRL din Târgu-Mures.
Conform documentului de atribuire, achizitia serviciului de paza si interventie la obiectivele militare este reglementata de Ordinul ministrului apararii nationale M 47/2008, iar durata primului contract subsecvent este de un an, în conditiile asigurarii fondurilor bugetare necesare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE