Fetele de la FCM pregatesc atacul pentru Liga Campionilor Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

Fetele de la FCM pregatesc atacul pentru Liga Campionilor

p_2_2_a7b957.jpgFormatia feminina de fotbal FC Municipal Targu-Mures a castigat turneul de sala Cupa Metalul, organizat sambata la Sighisoara.
La competitia organizata de catre divizionara A Metalul Vlahita au mai participat Clujana Cluj si Inter Smef Sibiu, ambele de pe prima scena fenminina. S-au disputat sase jocuri, cu fiecare formatie cate doua partide. Echipele au fost formate din sase jucatoare care au disputat trei reprize a cate 30 minute. Elevele antrenorului Seches Carol au obtinut patru victorii, un rezultat de egalitate si au cedat cu 1-0 primul joc in fata echipei din Vlahita. In primul tur au remizat cu clujencele de la Clujana (1-1) sI au trecut de sibience cu 5-3. In cel de- al doilea tur, muresencele si- au invins categoric toate cele trei adversare (6-0 cu Vlahita si Sibiu, 5-0 in practic finala turneului in fata campioanei Clujana Cluj). Golgetera turneului a fost mureseanca Sipos Kincse, cu 12 goluri.

Intariri la aspiranta la titlu
Echipa mureseana s-a intarit cu doua noi jucatoare, ambele venite de la CSS Targoviste. Este vorba despre varful de atac Elena Gheorghiulescu, de 20 de ani, componenta a lotului national si jucatoarea de banda stanga (mijlocas sau fundas) Bianca Sandu, nascuta in 1992, componeta al lotului sub 19 ani.
Campionatul se va relua la mijlocul lunii martie, deoarece loturile nationale feminine efectueaza stagii de pregatire in Polonia si Rusia. Pana la inceperea returului, FC Municipal va efectua un cantonament la Adrianu Mic, perioada in care vor sustine si cateva jocuri de verificare cu aceleasi formatii care au participat si la turneul sighisorean. ”A fost un turneu bine organizat si am putut rula intreg lotul. Este diferit un turneu de sala si nu toate jucatoarele au aceleasi abilitati ca pe gazon. S-au remarcat portarita Korpos, fundasele Meleaca si Mathe, Herczeg, Sipos si nou venita Gheorghiulescu”, a declarat antrenorul Seches Carol.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE