Noi speranţe pentru drumul Reghin-Topliţa Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Noi speranţe pentru drumul Reghin-Topliţa

p_16_1_420112.jpg
Ieri, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, Instituţia Prefectului-Judeţul Mureş şi-a prezentat raportul de activitate pentru anul 2009. Astfel, prefectul Marius Paşcan a spus că anul 2009 a reprezentat un an cu dificultăţi şi provocări, atât pentru întreaga societate cât şi pentru administraţie. “Instituţia Prefectului- Judeţul Mureş a înţeles şi a asumat, corect şi eficient aceste realităţi, înţelegând să adapteze activitatea curentă spre a răspunde noilor condiţionări din societate,” a spus Paşcan.
Prefectul a vorbit de activitatea desfăşurată de instituţia pe care o conduce, despre activitatea Biroului Judeţean pentru rromi, despre activitate deconcentratelor dar şi despre organizarea alegerilor prezidenţiale şi a referendumului.
Mai mult sau mai puţin, mass-media a arătat cetăţenilor activitatea lui Marius Paşcan de-a lungul anului…dar să vedem care ar fi câteva din nerealizările care stau atârnate undeva în spaţiu şi  aşteaptă o rezolvare imediată şi o finanţare de la bugetul de stat.
Unul dintre punctele negre este şi drumul Reghin-Topliţa, care plin de gropi continuă să rupă maşinile, şi de care nimeni nu se ocupă. Guvernul nu a fost în stare anul trecut să aloce 20% din sumă, desi restul banilor erau oferiţi de Banca Europeană, pentru ca acest drum să fie într-un final reparat. Ne speriem turiştii, mai ales pe cei străini, doar pentru că nu suntem în stare să dăm câţiva bani de la buget. Ne ocupăm de drumuri şi autostrăzi care leagă România de statele vecine însă nu putem să ne legăm sănătos regiunile între ele. Să vedem ce spune şi Marius Paşcan despre această problemă. “O mare parte din proiectele care au în circuit câte două, trei sau patru ministere responsabile pentru a da un aviz; s-a întâmplat anul trecut ca un proiect să parcurgă două-trei ministere şi apoi se schimbă unul din miniştri iar proiectul se întoarce la ministerul iniţial. Mi s-a promis şi existau fonduri de începere a lucrărilor de reabilitare, dar nu au existat bani la bugetul de stat pentru a se acorda această contribuţie de 20% pe lângă cea finanţată de către Banca Europeană, şi investiţia a stagnat. S-a făcut doar drumul care merge spre Braşov de la Topliţa. Sper să îl facem în acest an,” a declarat Paşcan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE