Fetele de la CSS in carti pentru Superliga la tenis de masa Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Fetele de la CSS in carti pentru Superliga la tenis de masa

p_5_1_6652f5.jpgEchipa feminina de tenis de masa a Clubului Sportiv Scolar Targu-Mures a obtinut doua victorii din trei partide disputate in prima etapa a turneului play-off pentru calificarea in Superliga Nationala. Acesta s- a disputat la sfarsitul saptamanii la Arad.
Formatia condusa de Ungvari Imola a invins echipele CSS Slatina cu scorul de 9-5 si pe cea a CSS Ramnicu Valcea cu 9-2. Au pierdut singura intalnire in fata gazdelor de la CSM Arad cu scorul de 9-1. Dupa ce au amanat editia trecuta calificarea in elita tenisului de masa feminin, asteptand ca tinerele jucatoare sa acumuleze experienta, muresencele au ocupat locul II in grupa zonala in aceasta editie. In turneul play-off de la Arad, antrenoarea Ungvari Imola, la cei doar 32 de ani neimpliniti a evoluat alaturi de elevele sale in doua din cele trei partide disputate, cele in care targumuresencele au si obtinut victoria. Antrenoarea-jucatoare a castigat toate cele sapte meciuri jucate. Alaturi de ea au mai obtinut victorii Urszuly Timea, care a reusit cinci victorii in cele sapte meciuri disputate si Ungvari Kinga, cu cinci victorii din opt meciuri. Celelalte doua componente au fost Anamaria Sandor, care a evoluat curajos desi nu a obtinut nicio victorie si mult mai tanara Feher Orsolya. Aceasta din urma a fost introdusa in partida cu echipa din Arad, in care muresencele nu puteau emite pretentii, doar pentru a castiga experienta competitionala.
Dupa primul turneu targumuresencele ocupa locul secund in clasament, care poate fi consolidat in urmatorul turneu care va avea loc la Targu-Mures in serioada 20-21 martie. ”Anul trecut am renuntat la promovare deoarece fetele nu aveau experienta. Acum cred ca putem promova si pana la jocurile din Superliga sa ne mai imbunatatim jocul, mai ales la cele mai tinere jucatoare”, a declarat antrenoarea-jucatoare Ungvari Imola.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE