Alimente pentru săraci distribuite la Reghin Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 76 Vizualizări

Alimente pentru săraci distribuite la Reghin

Începând de astăzi, Primăria municipiului Reghin va începe distribuirea de ajutoare alimentare care provin din stocurile de intervenţie comunitare destinate categoriilor de persoane cele mai defavorizate. Distribuirea produselor, laptele praf şi produsele neridicate de către cetăţenii îndreptăţiţi se va realiza la sediul SC ”RAGCL„ SA Reghin, str. Apalinei nr. 93 A, între orele 9.00 – 12.00, perioada de distribuire fiind cuprinsă în intervalul de timp 10 – 31 ianuaie.
Categoriile de persoane cele mai defavorizate care vor beneficia de ajutoare alimentare sunt familiile şi persoanele singure care au stabilit dreptul la un venit minim garantat, şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, pensionarii sistemului public de pensii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei/lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi şi copii, neinstituţionalizate. O persoană beneficiază de ajutor – produse alimentare – o singură dată şi pentru o singură categorie de persoane defavorizate căreia îi aparţine la data distribuirii ajutoarelor.
Cantitatea de produse alimentare care se distribuie este de 14 kg făină albă, 7 kg făină mălai, 3,2 kg paste făinoase, 1 kg zahăr, 1 kg biscuiţi şi 1 kg lapte praf. Pentru a ridica produsele alimentare, beneficiarii trebuie să prezinte următoarele: copie după Cartea de Identitate/Buletin de Identitate, copie cupon de pensie, copie cupon şomaj – copie după carnetul de şomaj vizat la zi, copie cupon ANPH – indemnizatie personană cu handicap, copie extras de cont, dacă pensia sau indemnizaţia de şomaj este primită prin card bancar sau copie după certificatul de încadrare în grad de handicap.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE