Sportivele din Mureş, campioanele frumuseţii pe Facebook Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 482 Vizualizări

Sportivele din Mureş, campioanele frumuseţii pe Facebook

Cap_01.jpg
Le urmărim evoluând în diverse competiţii sportive, în căutarea faimei şi a gloriei. Fie că e vorba despre volei, handbal, fotbal, popice, echitaţie, tenis de masă sau alte sporturi individuale ori de echipă, scopul lor e acelaşi: să fie cele mai bune, mereu în fruntea topului. Să nu uităm însă că înainte de a fi sportive, ele sunt femei care caută să fie întotdeauna cât mai frumoase atât în viaţa reală, de zi cu zi, cât şi pe site-urile de socializare. Mai exact pe Facebook, unde sportivele din Mureş se dovedesc a fi adevărate campioane ale frumuseţii.
Ne cerem scuze sportivelor care n-au fost incluse în acest articol, motiv pentru care promitem că vom reveni, cât de curând posibil, cu prezentarea altor doamne şi domnişoare care practică diverse sporturi. Nu în ultimul rând, lansăm invitaţia cititorilor cotidianului Zi de zi care cunosc profiluri interesante de sportive (şi – de ce nu – de sportivi) din Mureş să ne scrie pe adresa de e-mail redactia@zi-de-zi.ro. Promitem că vom ţine cont de propunerile dumneavoastră!

Ioana Baciu pasionată de Select Boutique Club
Despre voleibalista Ioana Baciu, legitimată la divizionara A CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş, am aflat că este studentă la Universitatea de Medicină şi Farmacie şi că îi plac Select Boutique Club, Volei Mureş, China Blue şi topvolei.ro. Tot de pe Facebook am aflat că recent, în 4 ianuarie, sportiva şi-a sărbătorit ziua de naştere, prilej cu care îi dorim şi noi tradiţionalul „La mulţi ani”, alături de multă sănătate şi realizări pe toate planurile.

Zsuzsanna Sinka atrasă de sporturile cu motor
Campioană a ţării la fotbal feminin cu FC Municipal Târgu-Mureş, Zsuzsanna Sinka este una dintre cele mai frumoase practicante ale „sportului rege” din România. Dacă nu credeţi, intraţi pe contul ei de pe Facebook şi convingeţi-vă. Veţi afla că Zsuzsanna e singură pe plan sentimental şi pasionată de sporturi cu motor şi hair styling. Dintre zecile de poze postate am ales una realizată taman în Islanda, într-un loc feeric pe nume Laguna Albastră.

Andreea Dimeny, fană „Sex and the City”
Practic e imposibil să mergi la un meci de volei şi să n-o remarci pe Andreea Dimeny, libero-ul divizionarei A CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş. Intraţi pe contul ei de pe Facebook şi veţi vedea de ce. Până una alta, vă spunem că Andreea este nativă a zodiei Peşti, originară din Cluj Napoca şi fană a serialului de televiziune „Sex and the City”. Ce-ar mai fi de spus? Poate doar vizionare plăcută la fotografii…

Mădălina Henteş, Taur care adoră caii
Din topul nostru nu putea lipsi Mădălina Henteş, sportivă remarcată în numeroase competiţii de călărie. Născută în zodia Taur, Mădălina adoră orice activitate legată de cai, ascultă cu fidelitate muzica anilor 80 şi îi place să urmărească politică atunci când televizorul e pornit. În ce priveşte imaginile, ne-a atras atenţia un set de fotografii făcute în vara anului 2010, de unde am ales şi noi una, realizată, evident… în şa…

Dormitul şi cititul, pasiunile Lorenei Ciocian
Invariabil ne întoarcem la volei, sportul cu cele mai multe femei frumoase, cel puţin la noi, în Mureş. Legitimată la CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş, Lorena Raisa Ciocian are o pagină extrem de interesantă pe Facebook. „Durerea este temporară, victoria este pentru totdeauna”, este citatul preferat al Lorenei, căruia îi plac, printre altele, dormitul şi cititul. Printre filmele preferate ale frumoasei voleibaliste se află serialul „Sex and the City 2”…

Anca Jianu fascinată de tatuaje
Să nu uităm de handbal… Una din cele mai frumoase componente ale formaţiei SC Mureşul Târgu-Mureş este Anca Jianu, sportivă care are două conturi pe Facebook. Pe lângă zeci de poze interesante, Anca are postat şi un citat interesant, din John Wooden: „Nu abandona ceea ce ştii să faci, ci combină cu ceea ce ştii să faci.” De asemenea, handbalista este interesată de tatuaje, bungee jumping, iar cartea sa preferată este „Harry Potter”.

Amor cu… complicaţii pentru Flavia Peterlician
Un nume care merită reţinut: Flavia Peterlician, legitimată la formaţia de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş unde evoluează pe postul de ridicător. Încercând să aflăm dacă Flavia are sau nu o relaţie, am găsit statusul „It’s complicated”, care nu are nevoie de nicio traducere. Originală din Topliţa, voleibalista învaţă la Grupul Şcolar „Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureş şi îi place muzica lui DJ Sava, Connect-R şi Katy Perry.

Emoke Berkeczy, fotbalista cu profil de fotomodel
Văzându-i profilul de pe Facebook nu se poate să nu te întrebi dacă nu şi-a ratat cumva cariera în domeniul modelingului. Este vorba despre Emoke Berkeczy, componentă a formaţiei de primă ligă de fotbal feminin FC Municipal Târgu-Mureş. Campioana ţării la zi, Emoke ar putea deveni, oricând, campioană şi la pozat. În fine, un „detaliu” care ar putea interesa mulţi reprezentanţi ai sexului tare: Emoke e singură, cel puţin aşa scrie la statusul ei…

Alina Gagea caută noi prietenii
O altă voleibalistă care ne-a atras atenţia cu pagina ei de pe Facebook este Alina Gagea, componentă a lotului CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş. Alina are 18 ani neîmpliniţi, este interesată să îşi facă prieteni şi îi place să asculte muzică house, Usher, Christina Aguilera, Enrique Iglesias, Voltaj şi DJ Sava. În timpul liber „medicinista” se delectează cu programele de pe MTV şi urmărind serialul „90210”.

Loredana Conţiu, un înger de fată
Revenind la handbal, sport cu tradiţie în Mureş, am „scanat” puţin pagina de pe Facebook deţinută de Loredana Conţiu. Târgumureşeancă get-beget, Loredana face handbal de performanţă la SC Mureşul din localitate, formaţie care încearcă promovarea în prima ligă. Totodată, am mai aflat că handbalista nu este implicată momentan în vreo relaţie. Printre preferinţele muzicale ale Loredanei amintim Michael Jackson şi Ciara.

Cătălina Mureşan pozează fără complexe
Încă o domnişoară care susţine pe profilul de pe Facebook că e singură din punct de vedere sentimental: Cătălina Mureşan. Voleibalistă, ex-legitimată la CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş, Cătălina adoră să se delecteze cu glumele lui Chuck Norris, să savureze pizza şi să practice snowboardul. De asemenea, aşa cum se poate lesne vedea din fotografie, „medicinista” ştie să îşi etaleze nurii cu multă naturaleţe şi fără niciun fel de complexe…

Adela Ban, profil misterios dar ispititor
Una din piesele de bază ale formaţiei Romgaz Electromureş Târgu-Mureş, multiplă campioană naţionale la popice feminin, este Adela Ban. O sportivă despre care am aflat, intrând pe pagina ei de pe Facebook, doar că îi plac sport365.ro şi Miss Sportul Mureşean, competiţie unde a fost nominalizată pentru titlul de cea mai sexy sportivă din judeţ. Cam puţine detalii, ceea ce poate fi un imbold pentru a merge la arena de popice pentru a o cunoaşte mai bine…

Aproape 600 de prieteni pentru Alexandra Negrea
Viitorul voleiului mureşean nu sună deloc rău… Pentru a vă convinge vă invităm să intraţi pe pagina de Facebook deţinută de Alexandra Negrea, sportivă care evoluează pentru CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş şi care are aproape 600 de prieteni virtuali. Printre preferinţele muzicale ale Alexandrei, elevă la Colegiul Naţional „Unirea” din Târgu-Mureş, se numără Bob Marley, Şuie Paparude şi Dub FX.

Andreea Serediuc crede în filmele cu prinţi
O ştiţi pe blonda de la SC Mureşul Târgu-Mureş? În cazul unui răspuns negativ, vă facem noi cunoştinţă cu frumoasa handbalistă Andreea Gabriela Serediuc. Potrivit profilului de pe Facebook, Andreea Gabriela nu e implicată în nicio relaţie şi este interesată de prietenia bărbaţilor. Handbalista spune că filmul ei preferat este „Prince of Persia: The Sands of Time”, iar la capitolul muzică preferă să asculte Serge Devant.

Carmen Mateaş interesată să cunoscă… femei
Vizitarea profilului deţinut de Carmen Mateaş a fost o adevărată plăcere. Chiar dacă numărul fotografiilor este redus, a fost de ajuns să ne dăm seama că tânăra voleibalistă de la CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş ar putea inspira, cu mult succes, orice artist fotograf din lume. Apropo de profil, în afară de data naşterii, vizitatorii mai pot afla un amănunt picant (desigur, o glumă…) şi anume că sportiva este interesată să cunoască femei în vederea prieteniei…

Cristina Kont, 21 de ani în 21 ianuarie
Tot căutând pe Facebook după sportive frumoase am dat de Cristina Kont, practicantă a tenisului de masă. De pe profilul ei am aflat că în data de 21 ianuarie va împlini vârsta de 21 de ani, prilej cu care îi dorim toate cele bune, multă sănătate, noroc în dragoste şi – desigur – cât mai multe partide şi competiţii câştigate. În altă ordine de idei, Cristina mărturiseşte că are o relaţie sentimentală şi că îi place să meargă la restaurantul China Blue.

Iulia David nu vrea desfiinţarea Institutului Inimii
„Îmi doresc ce e mai bine, dar mă aştept la ce e mai rău” spune, pe pagina sa de Facebook, Iulia David, voleibalistă în cadrul formaţiei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş. Din aceeaşi sursă am aflat că simpatica sportivă este… singură din punct de vedere sentimental şi fană a serialului de televiziune „Sex and the City”. De asemenea, Iulia se află printre semnatarii petiţiei online „Spuneţi NU desfiinţării Institutului Inimii din Târgu-Mureş!”

Marina Bubău, echitaţie de la tată la… fiică
„Ce se naşte din pisică, şoareci mănâncă”… V-aţi prins? În caz negativ, vă mai oferim două indicii: domnişoara din poză se numeşte Marina Bubău, iar tatăl ei e Viorel Bubău, maestru emerit al sportului. Campioană naţională la echitaţie juniori, Marina promite să ajungă un nume cunoscut în hipism, ghidându-se în viaţă după dictonul „Trăieşte ca şi cum ai muri mâine… învaţă ca şi cum ai fi nemuritor…”

Palma Zsido, admiratoarea de fotbalişti celebri
Este elevă la Liceul cu Program Sportiv „Szasz Adalbert” din Târgu-Mureş, o cheamă Palma Zsido şi practică baschetul. Este născută în zodia Săgetătorului, are o relaţie, iar la capitolul muzică preferă, printre altele, 50 Cent, Thalia sau Connect-R. Postul de televiziune favorit al Palmei este sport.ro, iar printre fotbaliştii care îi plac îi amintim pe Cristiano Ronaldo, Cristian Chivu şi Ciprian Marica. Restul listei îl puteţi afla vizitându-i profilul.

Alina Cioban vrea Roşia Montana pe lista UNESCO
E venită la Târgu-Mureş de la Suceava, pentru a face handbal de performanţă. O cheamă Alina Georgeta Cioban, este legitimată la SC Mureşul şi potrivit profilului ei trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu un tânăr pe nume Leon. Alina are mai mult de 200 de prieteni pe Facebook, susţine includerea Roşiei Montane pe lista patrimoniul mondial al UNESCO, îi place să joace PetVille şi să vizioneze filmuleţe pe YouTube.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE