Alexandru Frătean încântat de alianţa cu PC şi PNL Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Alexandru Frătean încântat de alianţa cu PC şi PNL

4_1_11.jpg
Preşedintele PSD Mureş, Alexandru Petru Frătean s-a arătat încântat ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, de faptul că partidele din opoziţie caută formule de colaborare pentru a câştiga alegerile locale şi parlamentare de anul viitor.
Potrivit lui Frătean, alianţa dintre PC şi PNL clarifică lucrurile la nivel doctrinar, în timp ce PSD a devenit singura forţă de centru -stânga de pe scena politică românească. „Salut acţiunea celor două partide din opoziţie, în sensul constituirii acestei alianţe. Consider că se clarifică lucrurile din punct de vedere doctrinar şi vom avea o dreaptă cu o consistenţă din acest punct de vedere. PSD s-a conturat ca singura forţă politică de centru-stânga şi ne vom duce acest rol cu demnitate la îndeplinire”, a declarat Frătean. Totodată, potrivit acestuia, câştigarea alegerilor viitoare şi dărâmarea actualei puteri este o obligaţie patriotică. „Vom găsi împreună cu alianţa de centru-dreapta formulele de care cetăţenii au nevoie. Avem o misiune de a salva România şi consider că avem obligaţia patriotică de a dărâma actuala putere”, a mai spus Frătean.
Liderul PSD a mai declarat că vor exista discuţii la nivel central cu privire la modul efectiv de funcţionare a colaborării cu alianţa de centru-dreapta, dar că PSD Mureş doreşte candidat propriu pentru funcţiile de primar şi de preşedinte al Consiliului Judeţean. „Vom avea discuţii la nivelul Comitetului executiv Naţional pentru a defini clar formulele şi modul de funcţionare a alianţelor. Noi am mai sprijinit la alte alegeri alţi candidaţi şi nu am ieşit bine la final, aşa că vom dori probabil să avem candidaţi proprii pentru Mureş”, a mai spus Frătean. Acesta nu exclude colaborarea şi cu alte formaţiuni politice, inclusiv UDMR. „UDMR trebuie să-şi clarifice înainte propriile probleme. Pe plan politic nu există să nu poţi colabora dacă este nevoie”, a adăugat Frătean.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE