Fiesta primarilor la Reghin Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 27 Vizualizări

Fiesta primarilor la Reghin

13_23.jpg
Aproximativ 80 de invitaţi, primari de pe Valea Gurghiului, Valea Mureşului, Valea Beicii, zona de câmpie dar şi oameni de afaceri din Reghin şi nu numai, au luat parte vineri, 14 ianuarie, la o petrecere organizată de Daniel Gliga, care a avut loc la restaurantul Central din Reghin. „Prin acest eveniment am dorit să aducem un semn de mulţumire tuturor primarilor şi oamenilor de afaceri cu care firma noastră colaborează, dar şi să petrecem un început de an 2011 împreună. Uneori este bine să uităm de problemele care ne înconjoară şi, de ce nu, să învăţăm să fim mai optimişti în ceea ce priveşte viitorul, chiar dacă prezentul este aşa cum e. Le mulţumesc tuturor că au răspuns afirmativ invitaţiei noastre şi pentru faptul că ne-au fost alături atâta timp”, a ţinut să precizeze Daniel Gliga.
La eveniment au participat şi prefectul judeţului Marius Paşcan şi Cristian Chirteş, vicepreşedintele Consilului Judeţean Mureş. Prezenţa prefectului şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Mureş le-a oferit posibilitatea celor prezenţi, în special primarilor, să discute la liber probleme administrative, altfel faţă de cum o făceau la Prefectură. „Felicitări grupului de media Gliga, în special pentru Daniel Gliga, pentru că ştiu ce înseamnă să ai o televiziune, pentru că o principală victimă de recesiune şi criză este media. De regulă se întâmplă ca presa locală să fie mai importantă decât presa naţională pentru că orice comunitate este interesată de ceea ce se întâmplă în raza sa de activitate, de ceea ce spune primarul, consilierul de acolo”, a declarat Marius Paşcan.
Invitaţii au venit pe rând, fiind întâmpinaţi de către Luminiţa şi Daniel Gliga, gazdele evenimentului, ciocnind la intrare un pahar de şampanie. Atmosfera a fost întreţinută de către Marcel Crăciunescu, Sorin Pantea, Maria Neag, Corina Florea Covaciu, Georgiana Puşcaş din Nadăşa. Nu au lipsit de pe mese nici bucatele alese, muzica şi voia bună a fost la ea acasă, astfel încât toţi invitaţii au plecat acasă mulţumiţi iar gazdele cu dorinţa de a organiza cât mai curând astfel de întâlniri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE