La ordinea zilei: „Alături de preşedintele nostru”-  pe facebook! Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 124 Vizualizări

La ordinea zilei: „Alături de preşedintele nostru”- pe facebook!

Pe cunoscutul site de socializare, facebook a apărut o pagină intitulată Alături de Preşedintele Nostru, care în scurt timp a adunat 7884 de likeuri („îmi place”, nota red.) şi pe marginea acestora au comentat 4014 de facebookeri.
Astfel Alături de preşedintele nostru a postat următorul comentariu:
“Anul care începe va fi crucial pentru România. Opțiunea e simplă: reformă, responsabilitate, siguranță sau regres, populism, domnia bâtei. Alegerea o va face însă România vrednică, România care muncește, România însetată de viitor, nu mahalaua violentă și ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moștenitorilor Securității.
Tu de care parte esti? Sustineti Presedintele!
Nu e nimic de condamnat în a–ţi susţine preşedintele. Problema e că acest îndemn a luat forma unei sarcini de serviciu obligatorii pentru organizaţiile de tineret din teritoriu. Acestora li se cere imperativ să strângă 500 de like-uri pe pagina de facebook, „Alături de preşedintele nostru”. Transilvania L!VE a intrat în posesia unui astfel de mesaj, distribuit în circuitul închis al tinerilor din PDL.
Un astfel de mesaj a ajuns şi la organizaţia de tineret a PDL din Bistriţa-Năsăud, care pare a fi mobilizaţi cu forţa. „Se estimează ca aceste proteste pot dura peste 14 zile. Deja a început să fie cool a ieşi în stradă şi a protesta. Timp în care noi trebuie să strângem rândurile. Să ducem bătălia cu ei, însă nu piept la piept, ci online. Trebuie să fim mai deştepţi, mai mulţi şi astfel tot timpul în contrapondere cu ei, securizând astfel comunicarea online… Fiecare judeţ trebuie să facă 500 de like-uri pe care trebuie să le dovedească apoi, trimiţându-mi un tabel cu numele, adresa de mail şi adresa de facebook a celui ce a dat like”, se arată în mesajiul OT-PDL  Bistriţa-Năsăud.
O adevărată luptă se duce şi pentru strângerea a cât mai multe comentarii favorabile paginii de pe facebook, acestea urmând a fi contorizate zilnic, şi nominal. În finalul mesajului intern al OT-PDL se insistă asupra importanţei acestui demers şi este transmis un apel mobilizator: „Este în joc prestigiul judeţului nostru. Haideţi vă rog să nu ne facem de râs. Să arătăm că suntem puternici şi se poate conta pe noi în aceste momente grele”…se arată în mesaj.
Iată câteva mostre din comentariile de facebook:
Ak Caroll:  Domnule Traian, chestia asta cu jos Basescu este o moda idioata construita din dorinta de a face ceva unic sub motive de bani, etc….. Oamenii sunt imbecili, primitivi si nu au puterea sa inteleaga ca aceasta criza este facuta de cei cu bani la un nivel muult mai mare.

Adrian Patrascu Rabdare si tutun. Nu strada , ci electoratul trebuie sa se pronunte. Unii par a fi amnezici. Atat de trambitatul exercitiu democratic pare a fi trimis la colt. Cui ar folosi ?
Ieri la 00:22 • Îmi placeNu-mi mai place •  1
Alex Rus Suntem alaturi de Presedintele nostru Traian Basecu ! Jos cu mafioti securitati, jos camatari , jos falsi revolutionari, jos putorile plangacioase din tara asta . Traiasca, stabilitatea , PDL si democratia !!!!!!
Ieri la 16:30 • Îmi placeNu-mi mai place •  1
Aurel Avasiloaie nu te vom lasa d le rpesedinte :vom protesta civic impotriva telviziunilor manipulatoare care au incitat la razmerita !!protestul nostru va fi centrat pe coordonata NU MAI ACCEPTAM VIRUSAREA MEDIA !!
luni la 14:46 • Îmi place Nu-mi mai place •  7

Sabina Pop NU E PRESEDINTELE NOSTRU!!!E cel care se straduie sa distruga aceasta tara! Demisia!
acum 25 minute • Îmi place
Frisan Gabriela sunt alaturi de presedinte desi nu fac parte din nici un partid,dar dintre toti el e cel mai bun.
Ieri la 12:35 • Îmi place Nu-mi mai place

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE