Plata taxelor pentru persoane juridice, posibilă şi online Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 34 Vizualizări

Plata taxelor pentru persoane juridice, posibilă şi online

3-3_97.jpgPersoanele juridice din Municipul Târgu-Mureş vor putea în curând să-şi achite obligaţiile fiscale către administraţia locală şi online.
Pentru a veni în ajutorul persoanelor juridice, care sunt nevoite să se deplaseze la ghişeele Primăriei Târgu-Mureş pentru a-şi achita taxele şi impozitele, administraţia locală va facilita în cadrul
sistemului informatic implementat de municipalitate „Dezvoltarea şi creşterea eficienţei serviciilor publice electronice în Municipiul Târgu-Mureş”, finanţat din Programul Operaţional Sectorial Creşterea Competitivităţii Economice posibilitatea ca şi persoanele juridice să îşi poate achita online dările. În prezent această facilitate a fost dezvoltată doar pentru persoanele fizice în cursul anului 2011.  „Va fi disponibilă în scurt timp opţiunea de plată online şi pentru persoane juridice pentru plata obligaţiilor către primărie, fără să mai stea la ghişeu. În prezent este disponibilă pentru persoane fizice”, a declarat Daniela Miheţ, arhitectul şef al Primăriei Târgu-Mureş.
Aceasta a precizat că multe plicuri cu parole pentru sistemul de plată online a taxelor şi impozitelor de către persoanele fizice se află încă în posesia Primăriei Târgu-Mureş, însă fiecare contribuabil poate veni să şi-l ridice. „În ceea ce priveşte codurile şi parolele pentru cetăţenii care nu le-au primit la domiciliu, le pot ridica de la primărie pentru că ele au fost trimise cu confirmare de primire. Mare parte din plicuri sunt la primărie şi pot fi ridicate de aici. În cazul în care nu a fost eliberat pe numele respectiv un astfel de plic, pentru că nu era contribuabil la momentul respectiv, se poate solicita şi crea date de acces pentru fiecare”, a mai spus Miheţ.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE