Benedek Istvan o dă la-ntors: “Vass Levente, un învingător!” Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Benedek Istvan o dă la-ntors: “Vass Levente, un învingător!”

7-2_82.jpgPreşedintele UDMR Târgu-Mureş, dr. Benedek Istvan, a afirmat vineri, 27 ianuarie, că avantajul lui Vass Levente, candidatul Uniunii la funcţia de primar al municipiului la alegerile din 2012, este faptul că este “o faţă nouă” şi “extraordinar de energic.” “Nu cred că este un candidat mai bun. Organizaţia municipală a ales. Am fost criticaţi. Oamenii ne-au cerut să nu-i mai aducem pe cei vechi”, a declarat dr. Benedek Istvan.
De asemenea, liderul UDMR Târgu-Mureş a subliniat că Vass Levente va avea susţinerea majorităţii organizaţiilor politice maghiare din oraş şi că eventuale prealegeri în rândul organizaţiilor respective, pentru desemnarea altui candidat, sunt excluse. “Vass Levente este în continuare candidatul nostru, se zvonesc în oraş foarte multe lucruri, că se schimbă, că nu e bun. Este foarte bun şi este un tip de învingător. O să aveţi o surpriză extraordinar de mare, o să vedeţi că acest om plin de energie, care are şi experienţă în conducere o să fie noul primar al oraşului Târgu-Mureş. Noi o să găsim metoda să convingem pe toată lumea. Nu aveţi nicio grijă”, a precizat dr. Benedek Istvan.
Cu o zi înainte, preşedintele UDMR Târgu-Mureş a declarat, în plenul şedinţei de Consiliu Local, că Vass Levente va lua doar 1% la alegerile pentru Primăria municipiului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE