„Medicinistele”, eliminate din Challenge Cup Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 19 Vizualizări

„Medicinistele”, eliminate din Challenge Cup

10_e9aa34.jpgEchipa feminină de volei CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut şi al doilea meci cu formaţia turcă Iller Bakasi Ankara, din cadrul optimilor de finală a competiţiei continentale Challenge Cup. După ce pierduseră cu 3-0 la Ankara, târgumureşencele au cedat cu acelaşi scor şi în jocul retur, miercuri seara în  Sala Sporturilor. Scorul pe seturi a fost 25-23, 25-21, 25-21 în favoarea oaspetelor. Gazdele au fost cel mai aproape de victorie în primul set, în care elevele lui Luka Valerijan au condus cu 22-20 şi 23-21. Setul secund a fost controlat în totalitate de echipa turcă, iar la al doilea time-out tehnic tabela indica 10-16. Revenirea la un singur punct dinspre final nu a fost suficientă. Setul trei putea întoarce soarta calificării, mureşencele reuşind să se desprindă la 9-5. Şase puncte consecutive reuşite de echipa oaspete au întors din nou rezultatul. Scorul a devenit apoi 15-20 şi turcoaicele au câştigat partida în doar trei seturi.
Pentru gazde au evoluat: Jovanovic, Ciocean, Iancu, Ivanof, Chiţigoi, Tsvetanova, Nechiti- libero, Cazacu şi Foca- libero.
„Am sperat mult de la acest meci. Am crezut că putem să învingem experimentata echipa turcă şi acest lucru era posibil, dacă funcţiona mai bine serviciul şi nu făceam câteva greşeli copilăreşti. Rezultatul ar fi fost unul de excepţie, dar performanţa realizată în acest sezon este şi aşa unul impresionant, în premieră pentru clubul nostru, realizat cu o echipă extrem de tânără. Dacă ne concentrăm acum la meciurile din campionatul intern, poate că în sezonul european următor vom face o figură şi mai frumoasă”, a declarat tehnicianul Luka Valerijan.
Următorul meci din etapa a XVI-a a diviziei A1, sâmbătă, 11 februarie, în deplasare la CSU Piteşti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE