Cine va fi prefect? Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 428 Vizualizări

Cine va fi prefect?

Prefectul Corneliu Grosu se îndreaptă spre o binemeritată şi onorantă parte a vieţii: ieşirea la pensie! La început de aprilie. Noul prefect de Mureş, în cazul în care Guvernul Ponta III trece în Parlament marţi, va fi reprezentantul UDMR, PSD sau UNPR Mureş.

Liderul UDMR Frunda Gyorgy – consilier de nădejde al premierului Ponta vreme de doi ani cere, alături de Uniune, prefect maghiar la Mureş. Fostul subprefect Barczi Gyozo, în prezent secretar general adjunct la Ministerul Economiei, este în pole position! Vasile Gliga şi noua sa echipă de la conducerea PSD din ultimul an este fermă: Vasile Oprea de la Direcţia Sanitar Veterinară prefect cu sprijin socialist. Dacă UNPR a avut prefect la Mureş prin Corneliu Grosu, doctorul veterinar Radu Roatiş, fost preşedinte al Autorităţii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, apare ca lider mureşean mandatat de generalul Gabriel Oprea ca prefect român de Mureş

Să vedem cine dintre Vasile Oprea, Barczi Gyozo sau Radu Roatiş va fi prefect şi dacă Victor Ponta poate trece al treilea guvern prin Parlament.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE