Christian Tour revine în forță la Cluj Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 324 Vizualizări

Christian Tour revine în forță la Cluj

Pentru sezonul de vară, Christian Tour, cea mai importantă agenție de turism din România, a anunțat relansarea charterelor cu plecare de pe Aeroportul dinCluj-Napocacătre insulele grecești: Creta, Corfu, Rhodos, precum și cătreAntalyași Palma de Mallorca.

“Ca urmare a cererii mari, dar și pentru a veni în întâmpinarea turiștilor din zona Ardealului, am ales să continuăm să operăm zboruri de pe Aeroportul din Cluj. Astfel, în perioada 1 iunie-2 octombrie a.c, ne așteptăm ca de pe Aeroportul din Cluj să călătorească cu charterele agenției noastre peste 11.000 de turiști din localitate sau din orașele apropiate,” a declarat, miercuri, Marius Pandel, CEO Christian Tour. Prezenți la evenimentul de relansare a charterelor din Cluj, au mai fost Gabriela Niță, Director Executiv Linea Blu Travel, Marius Berca, Director Operațional Christian Tour, Ioan Bardoș, Președinte Madison Travel, și Ana Maria Mureșan, Manager Departament Charter Aerocenter.

Pentru zborurile charter cu plecare din Cluj-Napoca către destinații din Grecia, Turcia și Spania transferul este gratuit, turiștii au asistență turistică la îmbarcare pe aeroport, asistență turistică în limba română la destinație și, bineînțeles o ofertă de hoteluri atent selecționată, pe baza experienței acumulate și a contractelor speciale încheiate cu furnizorii din locațiile respective. De asemenea, pentru turiștii din:Sibiu, Alba Iulia, Turda, Târgu Mureș, Bistrița, Satu Mare, Baia Mare, Deva șiOradea, Christian Tour oferă transferuri către charterele din Cluj, conform cu orarul de zbor al acestora.

Important de știut este faptul că toate charterele Christian Tour sunt directe, fără escală, iar aeronavele folosite se află în condiții excelente de funcționare.

De asemenea, printre beneficiile de a fi turist Christian Tour se numără și faptul că, asemenea anilor precedenți, agenția operează din Cluj și plecări cu autocarul către destinații precum: Riviera Olimpului, Halkidiki,Nei Pori,Bulgaria, Thassos, Kusadasi. În ceea ce privește frecvența, atât zborurile, cât și autocarele sunt planificate la o plecare per săptămână, cu excepția charterului cu autocarul cătreBulgariacare are 2 zile de plecare/săptămână.

Despre Christian Tour

Christian Tour, una dintre cele mai mari agenții de turism din România, a continuat să își consolideze poziția în piață, înregistrând în anul 2013 o cifră de afaceri de 45 milioane euro, cifră care o clasează în top 3 agenții de turism din România.

Cu o istorie de 17 ani în piața de turism autohton, Christian Tour are în acest moment 28 de agenții proprii în toata țara și 125 de angajați, rămânând în continuare cel mai mare tour operator pe vacanțe de tip charter din România și  lider de piață pentru numărul de turiști care au ales să călătorească cu acesta. Printre agențiile partenere de top din Cluj se numără: Linea Blu Travel, Madison Travel, Tropikal Tours, Aerocenter.

Codrin Pârcălab

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE