Rechizite pentru copii din Valea Rece Administratie
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 690 Vizualizări

Rechizite pentru copii din Valea Rece

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Rromilor, sărbătorită pe 8 aprilie, consilierul local Claudiu Maior a făcut o vizită copiilor din cadrul comunităţii rrome din Târgu-Mureş, la sediul Fundaţia Curcubeu.

“Să crească într-un climat normal”

Cu acest prilej, Claudiu Maior a oferit pachete cu rechizite şcolare, beneficiari fiind peste 300 de copii din Valea Rece. “Ne-am gândit ca de Ziua Internaţională a Rromilor în afară de faptul că le spunem la mulţi ani, să le dăm o mică atenţie din partea Primăriei municipiului Târgu-Mureş pentru copii, astfel ca ei să fie bine educaţi şi să crească într-un climat normal. Mai bine investim în copii decât să dăm mese, să facem circ cum se face în alte părţi. Să le dea Dumnezeu multă sănătate, lor şi părinţilor şi Doamne-ajută”, a precizat Claudiu Maior.

Mulţumiri Primăriei

Printre cei prezenţi s-a numărat şi preşedintele Partidiei Romilor din Târgu-Mureş, Geza Todor, care a mulţumit reprezentanţilor Primăriei pentru gestul făcut, acesta dorind o mai mare implicare în ce priveşte sprijinul acordat rromilor. “Mulţumesc celor de la Primărie pentru ajutorul acordat, simt că suntem ajutaţi şi protehaţi din partea instituţilor statului. Se ştie foarte bine că noi rromi suntem un pic mai altfel şi încerc cât pot să încadrez rromi în societate. De un an şi ceva am preluat această funcţie de preşedinte al Partidei Romilor şi îmi pare rău că sunt anumiţi oameni care mă mai blochează, dar trec peste acest aspect şi fac tot posibil să-i sprijin pe cetăţenii rromi. Voi începe cu cei din Valea Rece apoi continuăm şi cu celelalte cartiere”, a pus Geza Todor.

“Împreună în comunitatea noastră”

Despre Ziua Internaţională a Rromilor, liderul Partidei Rromilor a precizat că în acest an fondurile au lipsit în vederea marcării cum se cuvine a acestei sărbători. “Aşa cum este Ziua Internaţională a Maghiarilor, a Românilor, este şi această Zi Mondială a Rromilor. Din cauza lipsei fondurilor nu putem organiza ceva special cu ocazia acestei zile, doar aşa între prieteni. Mi-ar plăcea să sărbătorim acestă zi cu toţii, împreună în comunitatea noastră. M-aş bucura să-i pot aduna la un loc pe toţi rromi, cu mâncare, muzică şi dans. Momentan nu am această posibilitate, dar la anu voi încerca să fac tot posibilul şi poate vom organiza o Zi Internaţională a Rromilor aşa cum trebuie”, a spus Geza Todor.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Tocmai Claudiu Maior vorbeste de circ?! Mare mincinos mai e acest ins! Nu a dat mese in prag de alegeri si nu numai, tocmai a mai primi cate voturi? Povestile astea sa le spuna mutului, nu noua, cititorilor. Si inca ceva… primarul unde-i? El ii tine locul?

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE