Jurnal de astre 2 Reghin
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 35 Vizualizări

Jurnal de astre 2

*Balanţă

Va preocupă situaţia financiară şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale. Riscaţi ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că sunteţi indiferent.Chiar dacă nu staţi prea bine cu banii, vă sfătuim să găsiţi o cale de mijloc.

 

*Scorpion

Un barbat mai în vârstă vă ajută cu sfaturi şi reuşiţi să aplanaţi un conflict în familie.Nu încercaţi să vă rezolvaţi singur toate problemele! Astăzi nu vă puteţi concentra prea bine.Vă recomandăm să nu refuzaţi sprijinul unui prieten apropiat.

 

*Săgetător

Dimineaţa sunteţi indispus şi comunicaţi mai greu cu anturajul şi cu familia. Vă recomandăm să vă ordonaţi ideile.Spre seară s-ar putea să fiţi invitat la o petrecere. Aveţi ocazia să faceţi cunoştinţă cu o persoană care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.

 

*Capricorn

Se pare că dimineaţa aveţi mult de alergat, pentru a rezolva probleme legate de o moştenire.După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie lungă împreună cu partenerul de viaţă.Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp.

 

*Vărsător

S-ar putea să vi se ofere un nou loc de muncă sau să fiţi promovat. Mai multe responsabilităţi, dar şi câştigurile sunt mai mari.Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă şi să cereţi sfatul unei rude cu experienţă.

 

*Peşti

S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare. Nu este cazul să vă lăsaţi demoralizat. După-amiază vă surade norocul. Un fost coleg vă propune o colaborare,din care puteţi câştiga bine. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu vă ocupaţi îndeajuns de familie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE