FOTO: ”Cel Mai Bun Stand Internațional” pentru echipa ”Lucian Blaga” la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 356 Vizualizări

FOTO: ”Cel Mai Bun Stand Internațional” pentru echipa ”Lucian Blaga” la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu

Zona Jesolo-Veneția, Italia, a găzduit în luna martie Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu, ediția a XIII, eveniment la care a participat și echipa de turism a Liceului Teoretic ”Lucian Blaga” din municipiul Reghin. Prin participarea lor activă, timp de trei zile, au adunat experiențe bogate și numeroase oportunități de dezvoltare. Momentul cel mai semnificativ a fost câștigarea premiului: locul întâi la categoria ”Cel Mai Bun Stand Internațional”.

În timpul zilelor de concurs, în afară de construirea relațiilor de afaceri, s-au legat și numeroase prietenii internaționale cu reprezentanții echipelor spaniole, tiroleze, cât și italiene.

”A fost o oportunitate deosebită pentru elevii noștri să se măsoare cu echipele străine și să experimenteze munca, pregătirea, perseverența și bucuria, asociate competiției la nivel internațional. Suntem mândri de ei!”, a declarat, pentru cotidianul Zi de Zi, prof. Nagy Imre László.

Standul premiat al echipei din Reghin a ieșit în evidență în cadrul concursului. Abordarea inovatoare, prezentarea creativă, au convins juriul de performanța excelentă a echipei. Întâlnirea diferitelor culturi a fost o sursă de inspirație pentru elevii participanți și le-a oferit posibilitatea nu doar de a învăța teoretic, ceea ce au studiat la școală, ci și de a pune în practică cunoștințele dobândite. Excursia de studiu, de după concurs, le-a oferit elevilor participanți oportunitatea de a descoperi viața de zi cu zi a oamenilor din Italia, din punct de vedere culinar-gastronomic, istoric și cultural.

”A fost o plăcere să fim reprezentanți ai orașului Reghin la acest concurs și suntem hotărâți să continuăm promovarea dezvoltării generațiilor viitoare, să aducem în atenție renumele orașului, atât în țară, cât și peste hotare, pe scena internațională. Mulțumim pe această cale tuturor celor care ne-au sprijinit și suntem siguri că vom face tot posibilul în viitor pentru ca elevii noștri să fie de succes, atât la nivel teoretic cât și practic. Mulțumim pe această cale Primăriei Municipiului Reghin, că ne-a sprijinit participarea la Târgul Internațional al Firmelor de Exercițiu, din Italia”, a precizat prof. Iringó Reichenberger.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE