Campionii înving, dar se menajează pentru derby-uri Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 68 Vizualizări

Campionii înving, dar se menajează pentru derby-uri

city usEchipa de futsal City’us Târgu-Mureș a obținut a șasea victorie
consecutivă a sezonului, din tot atâtea partide disputate. Mureșenii au învins în etapa a VII-a cu 10-1, în deplasare, la Focșani, formația locală Galactic. Golurile au fost înscrise de Fabio Aguiar (4), Paulinho (2), Ruxandari (2) și Cesar Ribeiro (2), scorul la pauză fiind de 5-1.
După cele cinci victorii cu echipe mai bine sau mai puțin bine cotate, mureșenii se pregătesc pentru confruntările cu principalele contracandidate la podium și, mai degrabă, la titlu, singura postură care oferă oarecare prestanță unei echipe din România.

Concentrarea pe derby-uri
În urma acestei victorii, City’us acumulează 18 puncte și urcă,
provizoriu, pe prima treaptă a clasamentului, până la disputarea partidei dintre Autobergamo și Concordia chiajna, care se dispută luni seara. Pentru campioana României urmează trei jocuri extrem de dificile, în compania formațiilor Autobergamo Deva, Sepsi Sfântu Gheorghe și Informatica Timișoara, primele două fiind pe teren propriu. În aceste condiții ținând cont și de programul viitoarelor întâlniri, pentru acest joc, antrenorul Kacso Endre a căutat să menajeze câțiva titulari și a deplasat un lot de doar 10 jucători, exact cum declara la finalul partidei din etapa trecută, când mureșenii au învins pe teren propriu cu 7-2 adversara din finala ultimei ediții a campionatului. Astfel, Mimi Stoica, Gherman, Paulo Ferreira, Carlao și Csoma Alpar au fost lăsați acasă, pentru a pregăti jocurile mult mai dificile care urmează. Prima va avea loc marți, 3 noiembrie, ora 17.30, când vor înfrunta pe teren propriu marea rivală din Deva.
La Focșani, City’us a evoluat în formula: Cătinean – Mario Duque, Ruxandari, Țipău, Răducu. Au mai evoluat: Dobai, Fabio Aguiar, Paulinho, Covaci și Cesar Ribeiro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE