City’us pierde prima bătălie, lupta continuă Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 48 Vizualizări

City’us pierde prima bătălie, lupta continuă

city usÎn etapa a VIII-a a Ligii I de futsal, City’us Târgu-Mureș a pierdut marți seara pe teren propriu cu scorul de 2-5 (1-3) în fața formației Autobergamo Deva. Prima partidă între echipele care au obținut victorii pe linie în primele etape ale sezonului a fost dominată de echipa oaspete, care a câștigat pe merit partida. Devenii s-au desprins la trei goluri deja din minutul 11. După câteva minute echilibrate, fără nicio ocazie clară, Autobergamo a deschis scorul prin Pânzaru, în minutul 6, în urma unei combinații care a surprins apărarea mureșenilor. Oaspeții sunt în continuare mai incisivi și în minutul 10 obțin o lovitură liberă de pe linia semicercului de 9 metri. Cristian Matei a străpuns zidul și l-a învins pentru a doua oară pe Carlao, iar în minutul următor Pânzaru a reușit dubla cu un șut din unghi: 0-3. Kacso Endre cere minut de odihnă, după care îl schimbă pe Carlao cu Cosmin Gherman. Deși cu superioritate numerică în faza de atac, mureșenii păstrează cu greu posesia. Cu excepția unui șut în bară expediat în minutul 14 de Csoma Alpar, ocaziile întârzie. Paulo Ferreira înscrie totuși în minutul 18 cu un șut din unghi sub bară și relansează partida.

Superioritatea numerică nu a fost concretizată
În repriza secundă, City’us și-a continuat cursa de urmărire cu portar jucător, a avut o posesie mult mai bună, dar fără a periclita poarta adverasă. Oaspeții s-au rezumat la apărare, dar au făcut-o foarte bine, cu tentative de intercepție, de trimitere a mingii spre poarta goală și este aproape de 4-1 în minutul 5 al reprizei, la un contratac. În minutul 14, după mai multe încercări, portarul Tonița reușește să înscrie din propriul careu. Avantajul de trei goluri era deja aproape imposibil de surmontat, mai ales în condițiile în care mureșenii aveau 5-0 la greșeli acumulate în partea a doua. City’us primește lovitura decisivă când mai erau două minute de joc, la un contraatac la care Carlao a blocat, dar a alunecat cu mingea în mână în afara careului. Lovitura liberă de la limita semicercului este transformată de Cristi Matei. În penultimul minut Cesar Ribeiro a înscris pentru 2-5, dar era mult prea mare târziu pentru a mai spera la ceva. Astfel, dacă mureșenii nu au reușit revanșa pentru Cupa României și Supercupă, Autobergamo a reușit acest lucru, pentru pierderea titlului.
Campioana suferă primul eșec al sezonului și se anunță un joc deosebit de greu și în restanța de la Informatica Timișoara de săptămâna viitoare, joi, 12 noiembrie, în fața celeilalte formații cu maximum de puncte. Până la acel meci, mureșenii vor întâlni într-o partidă din etapa a X-a sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 17.00, pe teren propriu, formația Sepsi Sfântu Gheorghe, aflată pe locul 7.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE