VIDEO: Măsuri de guvernare propuse de PRU. Ce li se pregăteşte violatorilor şi corupţilor Politic
  • alex.toth
  • 7 comentarii
  • 168 Vizualizări

VIDEO: Măsuri de guvernare propuse de PRU. Ce li se pregăteşte violatorilor şi corupţilor

masuri pruPreşedinte interimar al Partidului România Unită (PRU) Mureş, Daniel Răzvan Biro, a prezentat vineri, 5 februarie, cu ocazia unei conferinţe de presă, principalele nouă măsuri ale programului de guvernare „Ţepeş pentru România românilor”, propus cetăţenilor în perspectiva alegerilor locale din acest an. „Acestea sunt primele nouă măsuri pe care noi le-am aplica dacă vom fi la guvernare şi pe care le vom aplica odată ce vom ajunge la guvernare. Bineînţeles, programul cuprinde mult mai multe măsuri cuprinzând mai multe ramuri de activitate”, a declarat Daniel Răzvan Biro.

Primele nouă măsuri ale guvernării PRU

1) Naţionalizăm resursele naturale dacă actualii operatori privaţi nu vor fi de acord cu creşterea redevenţelor şi a taxelor de exploatare. Interzicem vânzarea terenurilor către străini şi oprim defrişările.
2) Verificăm toate privatizările şi îi pedepsim pe cei care nu şi-au îndeplinit obligaţiile faţă de statul român cu anularea contractelor de privatizare.
3) Majorăm pedepsele pentru violatori şi pedofili (25 de ani de închisoare).
4) Îi pedepsim cu închisoarea pe viaţă pe corupţi şi aplicăm confiscarea totală şi extinsă a averii acestora, plus muncă în folosul comunităţii ca să-şi plătească şederea în închisoare.
5) Îi pedepsim penal pe cei care aduc atingere simbolurilor naţionale şi pe cei care incită la separatism etnic şi îi expulzăm în 24 de ore pe cetăţenii străini vinovaţi de astfel de fapte.
6) Oprim risipa şi corupţia din administraţia centrală şi locală, reducem numărul ministerelor la nouă, limităm numărul parlamentarilor la 300, în conformitate cu voinţa românilor exprimată prin referendum.
7) Sporim efectivele Armatei prin înfiinţarea a 50.000 de locuri de muncă pentru soldaţi profesionişti în vederea asigurării apărării ţării în contextul ameninţărilor externe.
8) Ne opunem politicii cancelarului Angela Merkel de islamizare a Europei şi refuzăm cotele de imigranţi.
9) Luptăm prin toate mijloacele pentru unirea Basarabiei cu România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Chiar distractivi oamenii astia.

    „Masurile care le vom lua :…9. Ne opunem politicii cancelarului Angela Merkel de islamizare a Europei şi refuzăm cotele de imigranţi”

    Unde e masura frate ? asta e o opinie.. sau poate o sa luati masuri sa aveti opinii. Norocul nostrum este ca voi veniti la putere doar daca va culcati beti si visati sexy

  • Celelalte puncte ale respectivei tidule sunt doar vise.Niciodata politicienii nu i-si vor taia craca de sub picioare-in legatura cu pedofilia,dar mai mult cu homosexualismul.Parlamentarii cum stau cate 2 in diferitele camere ale unor hoteluri in timpul muncii lor pentru cetateni-se spune ca sunt si homosexuali,altfel nu ar apara cu asa mare patriotism aceasta lege a homosexualilor.Se spune ca liberalii sunt mari specialisti in acest domeniu.

  • PUNCTUL NR. 8:Daca partidul tau o sa ajunga la PUTERE?/cum o sa-i explici ANGELIKAI-ca nu vrei ..turisti..izlamisti prin ROMANIA??Detailiaza?/???O sa taci ca si actualii,ca doar nu o sa vrei sa-ti martirizezi toata familia cum a facut acum vreo 600 de ani marele patriot roman CONSTANTIN BRANCOVEANU.Asa ca anuleaza si PUNCTUL NR.8.

  • Tinere vreau sa-ti comentez doar punctul nr.7:Prin angajarea a vreo 50.000 tineri in armata brusc pentru Romania actuala ar insemna cam 1200 de tineri/judet.Am luat in calcul toate judetele tarii-cu Bucurestiul=42.Deci cam valoarea unui BATALION si ceva de judet la stat de razboi.Si comandanti profesionistide de unde le faci rost…cam 50-60/1000.???Haine om gasi noi-dar ce tehnica de lupta le dam-sa fie dotati la maxim–???Munitii,treburisi socolteli.Papica,paray..???PARAY..nu munca voluntara ca pana in prezent.???Si la pace,si la razboi militarul trebuie platit 24/24 de ore.HAI TINERE-anuleaza-ti punctul 7-ca bati campii.

  • Aici trebuie sa recunoasteti ca nu sunteti de-ai lui Tepes ! Cum adica confiscarea „totala si extinsa” si apoi Tepes inainte de toate ii improprietarea pe „corupti” cu cate o teapa ! In rest programul de „guvernare” pare un copy paste dupa cel din Koreea de Nord !!!

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE