Voluntariatul implementat de Poliţia Locală Târgu-Mureş, model pentru alte ţări Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 248 Vizualizări

Voluntariatul implementat de Poliţia Locală Târgu-Mureş, model pentru alte ţări

vizitaDirecţia Poliţia Locală Târgu-Mureş a fost vizitată de vicepreşedintele Asociaţiei Studenţilor în Drept din Turcia (STEP), Barlaschan Alphan. Tânărul student la Facultatea de Drept din Izmir a venit la Târgu-Mureş special pentru a afla cum funcţionează sistemul de voluntariat implementat de către Poliţia Locală.

Vicepreşedintele STEP a fost însoţit de şeful poliţistilor locali voluntari, Sergiu Aştelean. Tânărul a fost interesat printre altele, de organizarea celor 55 de voluntari târgumureşeni, modul în care se implică în slujba comunităţii sau felul în care sunt selectaţi. Vicepreşedintele Asociaţiei Studenţilor în Drept din Turcia, Barlaschan Alphan este decis să implenteze în Izmir, oraşul din care provine, acelaşi sistem ca la Târgu-Mureş. „Ne bucurăm că suntem un model pentru ţările vecine şi că la noi funcţionează foarte bine sistemul de voluntariat. Deşi în România mai avem de lucru, atunci când vine vorba de mentalitatea voluntariatului, apreciez faptul ca târgumureşenii nu se dau în lături atunci când vine vorba de oraşul lor. Oamenii vin înspre noi, îşi doresc să contribuie la liniştea şi ordinea publică”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

Principalele atribuții ale voluntarilor sunt cele de însoțire a polițiștilor locali în patrule mixte la diferite evenimente publice, acolo unde se impune și există un aflux mare de cetățeni sau la acţiuni de împărțire a materialelor cu caracter informativ cu privire la ordinea și disciplina pe raza municipiului Târgu-Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Ce voluntariat?,vorbe in vant aveti noroc cu agentii care lucreaza si pentru voi .Bine ca va luminat mintea dumnezeu de ati adus un profesionist la politia locala pe Col.Dumitru ,singurul care se pricepe celalalt fost securist ca bretfelean l-ati angajat sa va dea informatii si avand legatuti cu presa sa scrie bine de voi.Nu vreti sa va lasati de primarie ,ca deh nu va mai baga nimeni in seama.B-le maior parca voiai sa-l dai afara pe bretfelean nu iti tine te cam jeneaza ,asa.El cum sta cu moralitatea?.Guvernul asta de tehnocrati vrea sa concedieze nu ii concediati si voi pe acesti pensionari , ca a devenit primaria pensionarilor.Lasti balta problrma voluntarilor ,sunt ciripitorii lui bretfelean.

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE