Ceață și voturi matinale la Ungheni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Ceață și voturi matinale la Ungheni

dsc_2205Orașul Ungheni din imediata vecinătate a Târgu Mureșului este o localitate pitorească și calmă, cu oameni  gospodari și conștiincioși. La primele ore ale dimineții, puțini oameni s-au deșteptat cu noaptea în cap să voteze, cel puțin în cele  două secții de votare din Căminul Cultural din localitate. 36 de voturi în secția 203 și 15 oamenii în 204 votaseră până la ora 09.00.

dsc_2203

Primarul din localitate, Victor Prodan, prezent la datorie încă de la prima oră, s-a declarat mulțumit de organizarea făcută, neexistând probleme la niciuna dintre secțiile din oraș.

dsc_2200

”La această oră totul este pus la punct, nu sunt probleme în nicio secție de votare din Ungheni. Noi cei din administrația locală ne-am făcut datoria și sper ca toată lumea, atât autorități cât și alegători să se comporte ca atare și să respecte legile și regulamentele. Îi îndemn cu această ocazia pe toți cetățenii orașului și județului să iasă la vot, pentru a nu lăsa pe alții să decidă viitorul lor și al copiilor lor.”, a declarat Victor Prodan. (I.A.)

dsc_2198

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE