Home / Invatamant / Bucuria adusă de elevi Căminului de bătrâni din Ideciu de Jos

Bucuria adusă de elevi Căminului de bătrâni din Ideciu de Jos

Elevii Școlii din Ideciu de Jos au făcut vineri, 29 septembrie , o vizită la Căminul de bătrâni din localitate, prilej cu care au adus un zâmbet persoanelor vârstice care-și duc traiul în căminul de lângă băile sărate din Ideciu. „Știm cu toții că 1 octombrie este Ziua Internațională a Persoanelor Varstnice , motiv pentru care am fost  alături de oameni deosebiți, brăzdați de anotimpul vârstei, cu frica de Dumnezeu și dragoste de semeni. Așa i-am găsit vineri, 29 septembrie, în căsuța lor numită Căminul pentru persoane vârstnice din Ideciu de Jos unde,  împreună cu copiii minunați și dascalii lor, am transformat aceasta zi într un prilej de bucurie, de recunostință , de mulțumire și respect pentru acești seniori ai planetei. Este o zicală din popor care sune: ,, Cine nu are bătrâni să-și cumper”  din care desprindem învățăminte. De aceea spun că avem nevoie de ei deoarece sunt oameni cu experiență de viață, sunt ințelepți și transmit tinerilor sfaturile cele mai bune. Au  fost, sunt și ramân modelele noastre de viață,  si spun asta deoarece privesc  totul cu calm și rabdare , știu să cântărească fiecare decizie. Faptul ca sunt prezenți la  Caminul pentru persoane varstnice,  demonstrează că sunt puternici, iertători si plini de bunătate”, a declarat Marinela Marin, directoarea Școlii din Ideciu de Jos. La reușita evenimentului și-au adus contribuția, pe lângă directoarea Marinela Marin, Mărioara Bârsan, directoarea  Căminul de batrâni din Ideciu de Jos, elevii și cadrele didactice Dora Suciu – profesor , Daniela Tanco – profesor , Viorel Anton – profesor , Cristina Cueșdean – profesor  și Teodora Cotoi – învățătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Table interactive într-un liceu mureșean

Conducerea Liceului Silvic Gurghiu a anunțat, prin intermediul unui comunicat de presă, demararea proiectului “Achiziție …