Share

Home / Cultură / VIDEO, FOTO: Muzică și poezie, cu Silvan Stâncel și A.G. Weinberger la „Acustic Live Festival”

VIDEO, FOTO: Muzică și poezie, cu Silvan Stâncel și A.G. Weinberger la „Acustic Live Festival”

Sâmbătă, 25 noiembrie, în  doua seară din cadrul „Acustic Live Festival”, au intrat în concurs primii concurenți pe scena Casei de Cultură a Tineretului „George Enescu”.

Primul concurent care a urcat pe scenă a fost Ioan David din Criscior, județul Hunedoare , cu piesele ”Românie, Românie” și „Bisericuța din Albac”, urmat de Iulia Mitrea, din Sibiu, cu piesele „The Japanese Tree” și ”Woodelves”. Au urmat mezinii festivalului, Bogdan Moșuțiu-chitară, voce, David Luca-clape, Mihai Sâmbotelecan-bass, componenții trupei Garage Musik Band” din Cluj-Napoca, cu două compoziții semnate Bogdan Moșuțiu, „Realitate” și „Aripi și vise”. Concursul a continuat cu Adrian  Ordace din Brașov, cu piesele „Vara sufletului meu” și „Gândul meu”, urmat de Andras Vargas din Cluj, cu piesele „Albatross” și „Rumba sencilla”, care au încheiat prima seară de concurs din cadrul „Acustic Live Festival”.Recitalurile serii au fost aduse de cei doi membrii ai juriului,  Silvan Stâncel și A.G. Weinberger, un duel artistic plin de poezie, cu versuri semnate A.G. Weinberger,  din volumul „Singular”,  recitate de Silvan Stâncel, răspunsul fiind unul pe măsură, A.G. recitând la rândul său versuri din volumul „Incredibil.  Iubesc” semnat Silvan Stâncel.  Muzica  a colorat în permanență versurile semnate de cei doi artiști.

„Acustic Live Festival” continuă duminică, 26 noiembrie,  ora 12:00,  cu vernisajul expoziției foto „Jazz Body Sounds” semnată de Tibor Jakab, urmată de lansarea cărții ”Singular”, de A.G. Weinberger. Seara, începând cu ora 18:00,  restul concurenților din festival vor urca pe scenă, moment care va preceda momentul desemnării câștigătorilor. Ultimele recitaluri din cadrul festivalului vor fi susținute de Petruska (Ungaria) și Laurențiu Cazan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

S.C. VETA S.R.L. – anunță finalizarea proiectului

Share

Share
Share