Share

Home / Slider / FOTO: Toți sângeorzenii, indiferent de etnie, s-au bucurat împreună de Moș Nicolae

FOTO: Toți sângeorzenii, indiferent de etnie, s-au bucurat împreună de Moș Nicolae

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș a organizat luni, 4 decembrie, un eveniment cu caracter festiv și social prilejuit de sărbătoarea Sfântului Nicolae și a venirii iernii. În cadrul acestui eveniment a fost inaugurat iluminatul și bradul festiv din centrul comunei, iar apoi s-au oferit pachete de dulciuri pentru copii.

Evenimentul s-a bucurat de un public larg, copiii și părinții sărbătorind împreună. La începutul evenimentului, copiii din comunitate și corul Școlii Generale i-au introdus pe cei prezenți în spiritul sărbătorilor de iarnă prin diferite momente artistice, cum ar fi tradiţionalele colinde, cântece moderne sau poezii specifice spiritului sărbătorilor de iarnă. De la ora 17.00 au fost aprinse și luminile festive, după care au fost împărțite 1.000 de pachete cu dulciuri pentru copii, cu ocazia sărbătorii dedicate Sfântului Nicolae.

„Am pus întrebarea, oare merită să organizez? Faptul că vin așa de mulți cetățeni, centrul fiind atât de plin de copii, îmi spune clar că da. Și la Ziua Națională a românilor, a maghiarilor sau  a romilor sărbătorim împreună. Încercăm să dezvoltăm între ei un spirit de toleranță față de o altă etnie, cultură, religie. Eu îmi doresc ca și creștin și în viața de zi cu zi să trăiesc cu Dumnezeu. Cu aceste gânduri aș dori să urez sărbători fericite pentru toți sângeorzenii  să aibă lumină în suflete să  se bucure de aceste sărbători”, a declarat Sófalvi Szabolcs, primarul comunei Sângeorgiu de Mureș.

GÁLL Boglárka

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliția Reghin în acțiune: doi bărbați, prinși în flagrant cu lemne tăiate ilegal!

Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, sub coordonarea Parchetului de pe …

Share
Share