Acțiuni ale Poliției de la Transporturi Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 367 Vizualizări

Acțiuni ale Poliției de la Transporturi

În prima săptămână din 2018, polițiștii de la transporturi au patrulat în stațiile de cale ferată, trenuri de călători și în zonele de risc, unde au identificat 5 urmăriți național și 2 minori lipsiți de supraveghere.

Au fost întocmite 20 de dosare penale și au fost aplicate 54 de amenzi.

În perioada 29 decembrie 2017 – 5 ianuarie 2017, sub coordonarea Direcției de Poliție Transporturi, polițiștii de la transporturi au desfășurat acțiuni pentru prevenirea și combaterea infracționalității, inclusiv a celei din domeniul economic.

Polițiștii au patrulat în 356 de stații de cale ferată, în 564 de trenuri de călători și în 190 de zone de risc (aerogări, obiective economice, rute feroviare și navale).

În urma acțiunilor, polițiștii au depistat 5 urmăriți la nivel național, 2 minori lipsiți de supraveghere, 13 persoane care practicau cerșetoria, 26 de vânzători ambulanţi neautorizaţi și 5 deţinători de substanţe halucinogene.

Au fost întocmite 20 de dosare penale, privind săvârșirea de furturi, agresiuni fizice și pentru încălcări ale legislației rutiere.

În acest interval, au fost desfășurate și acțiuni comune împreună cu autorităţile cu responsabilităţi în domeniu. De asemenea, în baza Planului de acţiune IMPACT, polițiștii și pompierii au efectuat 5 exerciţii, în care au intervenit în cazul unor ipotetice accidente în care erau implicate substanţe periculoase sau trenuri de marfă destinate transporturilor unor astfel de substanţe.

În cadrul acţiunilor desfășurate, au fost verificate zeci de obiective economice, pentru neregulile depistate fiind aplicate 54 de sancțiuni contravenționale.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE