Home / Invatamant / Simpozion Național „Alexandru Papiu Ilarian” la UPM

Simpozion Național „Alexandru Papiu Ilarian” la UPM

Facultatea de Științe Economice, Juridice și Administrative, din cadrul Universității „Petru Maior” din Târgu-Mureș, organizează marți, 23 ianuarie 2018, orele 14,00, în Aula Tudor Drăganu, (str. Livezeni nr. 69) Simpozionul Național „Alexandru Papiu Ilarian”, evenimenbt organizat sub egida Centenarului 1918-2018. Evenimentul cuprinde o serie de momente de celebrare, printre care inaugurarea sălii de pledoarii juridice sub denumirea „Alexandru Papiu Ilarian”, inaugurarea și dezvelirea bustului lui „Alexandru Papiu Ilarian” donat de Asociația Culturală „Alexandru Papiu Ilarian”.

„În cadrul simpozionului va avea loc lansarea unui nou volum din Revista Tezaur și a volumului „Viața, operele și ideile lui Georgiu Șincai”, precum și  preluarea mesajelor din partea oricărui participant pentru a fi depuse în Ștăcula Vremii (cutia timpului) și date publicității după trecerea a 100 ani. Simpozionul mai cuprinde o expoziție de filatelie și de carte dedicate personalității lui Alexandru Papiu Ilarian”, a precizat conf. dr.  Daniela Ștefănescu, Decanul Facultății de Științe Economice, Juridice și Administrative din cadrul UPM Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

EXCLUSIV! Ghidul absolventului de liceu 2020-2021 – Zi de Zi

Zi de Zi vă prezintă cea de-a IV-a ediție specială, exclusivă, a „GHIDULUI ABSOVENTULUI DE …