Aproape un milion şi jumătate de ţigarete transportate ilegal, confiscate de poliţişti Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 920 Vizualizări

Aproape un milion şi jumătate de ţigarete transportate ilegal, confiscate de poliţişti

Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Miercurea Nirajului au identificat în trafic luni, 5 februarie, în jurul orei 21.00, o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani. La efectuarea semnalului regulamentar de oprire, șoferul nu a oprit, continuându-și deplasarea spre municipiul Târgu-Mureş.

Imediat, echipajul de poliţie a pornit în urmărirea autoutilitarei, care a fost abandonată de către conducătorul auto pe o stradă lăturalnică din oraşul Ungheni. Acesta a încercat să fugă, fiind urmărit de polițiști, iar la scurt timp a fost prins şi imobilizat.

„La efectuarea controlului autoutilitarei, în interior au fost găsite, ascunse în spatele unor bagaje cu haine, mobilier şi aparatură electrocasnică, 159 de cutii din carton ce conţineau cartuşe de ţigarete, fără banderole de marcaj fiscale, emise de autorităţile române. Cutiile cu cele 1.488.000 de ţigarete – 74.400 de pachete – au fost ridicate în vederea confiscării”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au mai transmis că în prezent cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, faptă prevăzută de Legea nr. 86/2006 privind Codul Vamal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Mureş.”

(Redacţia)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE