Home / Slider / Mama lui Simon Denis le mulțumește celor care i-au fost alături de 10 ani!

Mama lui Simon Denis le mulțumește celor care i-au fost alături de 10 ani!

În 30 aprilie, Simon Denis, băiețelul din Sângeorgiu de Mureș, care și-a pierdut vederea și a paralizat acum ani buni deja, a împlinit 15 ani. Deși ne-am cunoscut în împrejurări dramatice, azi, spun eu, că de familia sa mă leagă o prietenie trainică, așa că mi-am făcut drum pe strada Păcii din comuna limitrofă municipiului Tîrgu Mureș pentru o poveste despre viață și ale sale neajunsuri și, pe alocuri, împliniri.

Mama sa, Gogyán Ildikó, o femeie mărunțică pentru cine nu o cunoaște de mă tot mir, fiind așa firavă, cum reușește să se descurce, a luptat în acești ani pentru ca viața copilului său Denis să fie cât se poate de ușoară, l-a îngrijit cu o dragoste infinită, fără somn și liniște, iar iubirea aceasta l-a ajutat să trăiască și astăzi.

Însă, de ziua copilului său atât de încercat, gândurile sale s-au îndreptat spre cei care au fost alături de Denis în ultimii 10 ani și m-a rugat să le transmit mulțumirile sale.

În ordine alfabetică, mama Simon își dorește să le mulțumească din suflet, pentru că l-au ajutat să supraviețuiască pe Denis, pentru că au înțeles situația dramatică și au luptat pentru băiat, pentru atenția și căldura arătate în acești 10 ani dificili următorilor: dr. Gabriela Bucur, medic pediatru, dr. Derzsi Zoltán, medic specialist chirurgie pediatrică, dr. Horea Gozar, medic primar în chirurgie și ortopedie pediatrică, dr. Bogdan Lăzescu, medic specialist ATI, dr. Oana Mărginean, medic primar pediatru, și dr. Rodica Mera, medic primar șef secție Neurologie, Psihiatrie Pediatrică. De asemenea, mulțumiri speciale le adresează reprezentanților Fundației Kiwi care au fost alături de Denis ori de câte ori mama Simon le-a cerut ajutorul.

 

P.S. Dacă doriți să o ajutați pe mama lui Denis, puteți să donați în conturile deschise pe numele Gogyán Ildikó la Banca Transilvania:

RO72BTRL02701201N53168XX – euro

RO75 BTRLRONCRT03 4753 9801 – lei

 

Ligia VORO

Foto: arhivă

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Material lemnos confiscat de polițiști

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Mureș au transmis joi, 29 octombrie, prin intermediul unui buletin …