Home / Slider / Crimă. Un mureşean şi-a omorât în bătaie concubina!

Crimă. Un mureşean şi-a omorât în bătaie concubina!

Distribuie

Poliţia municipiului Târgu-Mureş a fost sesizată vineri, 17 mai, la ora 11.18, prin apel 112, referitor la producerea unui scandal în comuna Râciu.

La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Râciu, care au constatat faptul că în faţa unui imobil din comuna Râciu un echipaj medical acorda îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 29 de ani, din localitate, constatându-se ulterior decesul acesteia.

“Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că femeia ar fi fost agresată, pe fondul geloziei, de către concubinul acesteia, un bărbat, de 25 de ani, din comuna Râciu, poliţiştii nefiind anterior sesizaţi cu privire la eventuale fapte asociate violenţei în familie. Totodată, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, care sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş a efectuat cercetarea locului faptei”, se precizează într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Cadavrul femeii a fost transportat la SML Târgu-Mureş, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

“La aceeaşi dată,  faţă de bărbatul de 25 de ani, s-a dispus măsura preventivă a reținerii pentru o perioada de 24 ore, ulterior, la data de 18 mai a.c., instanţa de judecată dispunând măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte”, se mai menţionează în comunicat.

(Redacţia)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

A început Postul Paștelui, cel mai lung și mai aspru post al Bisericii Ortodoxe

Distribuie Luni, 18 martie, a început Postul Paștelui pentru creștinii ortodocși din România și nu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.