Share

Home / Administratie / Ședință de Consiliu Local, la Luduş

Ședință de Consiliu Local, la Luduş

Ședința ordinară a Consiliului Local Luduș aferentă lunii iunie are loc, conform planificării, marți, 25 iunie, de la ora 14.00, în sala de ședințe a Primăriei orașului Luduș. Maria Tac, secretara Consiliului Local, a convocat aleșii locali cu Dispoziția primarului Cristian Moldovan nr. 390 din 19 iunie 2019.

Ordinea de zi cuprinde: Aprobarea procesului verbal de la ședința ordinară a Consiliului Local Luduș din data de 28 mai 2019, Reînnoirea unui contract de închiriere, Prelungirea contractului de închiriere nr. 206/16 iulie 2012, Închirierea, prin licitație publică deschisă cu strigare a spațiului în suprafață utilă de 165 de metri pătraţi situat în strada Crinului nr. 2, Închirierea, prin licitație publică deschisă cu strigare a spațiului în suprafață utilă de 10 metri pătraţi situat în strada Crinului nr. 2, Încetarea contractului de delegare a gestiunii serviciului de salubrizare a orașului Luduș atribuit către Asocierea SC Servicii Salubritate București SA – SC Sylevy SRL, Aprobarea Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de salubrizare în județul Mureș, Acordarea indemnizației de îngrijire pentru doi bolnavi cu handicap grav, Rectificarea bugetului local; Diverse.

Vom reveni cu amănunte după aprobarea proiectelor de hotărâre.

Ioan A. BORGOVAN

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Consiliul Judeţean Mureş angajează consilier

Anunţ privind organizarea concursului de ocupare prin recrutare a funcției publice de execuție de consilier, …

Share
Share